Українська Манітоба
-
Має значення прізвище і ім'я. Якщо менеджер індус а ви не харпіт сінх каур то шанси нульові.
-
Дуже дякую
-
Саме так, я маю дуже vivid and positive experience роботи (і життя загалом) в Україні. Хоча честно кажучі незадовго до війни я звільнився - шукав нових викликів і розвитку. Просто для прикладу покажу пару невиличких івентів, один з них ми влаштували самі собі а інший компанія, плюс пару фоток просто щоденного двіжу: (Фотки з людьми на показую зі зрозумілих причин, але думаю атмосферу передає)
-
де така робота, мені дуже треба 😂
-
Капець. Що їм ще треба, 5% і живи спокійно. Не розумію
-
У Західній частині країни це дуже поширена практика, компанія укладає угоду з ФОП і до побачення, там Гетьманцев щось намагався буксувати але чим це закінчилось - без поняття, може хтось поділиться 😄
-
Тут є піцца)? 😂
-
Ну тоді все зрозуміло 😉 як «скучно» ми живемо в Канаді 😁 Тут єдине що на Imagine Dragon в Канаді можно сходити, ніби має бути в них тур в 2024 році;)
-
Ви не можете того знати як не знаю і я. Я ніколи не мав справу з тими хто приховує дохід, і навіть не знаю таких людей.
-
Вибачте але дійсно вся піца що я тут коштував після отакої це образа для піци.
-
А в мене чоловік біднятко на піццу дивитись вже не може;) кожного тижня начальство замовляє 😁 Ох 🤦🏻♀️ вже ця Канада, як тут люди тільки живуть ❤️
-
100%. Дехто думає, що знає мову краще індусів зі східних штатів Індії. А там англ мова фактично друга державна. У західних штатах трохи інша ситуація. Так, вони може граматично не дуже правильно розмовляють, але словниковий запас у рази більший від рядового українця
-
Ок, віримо 🤡.
-
Сходи в Канада тайр на гранд парк там на касі люди не розмовляють