Українська Манітоба
-
От я реально за 10 років в Канаді ніколи не зустрічав стільки повідомлень та сумнівів про захист карток, як в цьому чаті за два дні. Якщо ви не будете давати доступ до вашого рахунку нікому, не реєструватись на різних сумнівних сайтах, які вимагають кредитку чи дебетку, то і хвилюватися нема чого. Налаштуйте подвійну авторизацію для доступу, повідомлення по транзакціях по дебетній та кредитній картці тощо. Канадські банки дуже надійні. Чи це просто в Україні стільки випадків крадіжок грошей з банків, що люди тут питають, щоб перестрахуватися, зважаючи на український досвід?
-
Ось. #робота #job за кеш, на cуботу, потрібно 2 робочі, які вміють встановлювати ізоляцію на стелю у бейсменті. Fiberglass acoustic insulation (50 batts, 15-inch x 48-inch x 3.5-inch). Треба буде трохи різати batts, бо відстань between joists ~17 inch. Окуляри, рукавиці, распіратори, utility knife є в наявності. Роботи максимум на 3-4 год для 2 робочих. Оплата $20-25/hour. Південь Вінніпегу. Компенсовую бензин. ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно мати досвід саме в ізоляції стелі бейсменту. Пишіть у приват. www.homedepot.ca/product/owens-corning-quietzone-pink-next-gen-fiberglas-acoustic-insulation-15-inch-x-48-inch-x-3-5-inch-110-0-sq-ft-/1000414077
-
Я звісно перепрошую, але виставляючи оголошення про роботу в ФБ, сюди не можна скопіювати? Знаю людей, які не користуються ФБ.
-
Аналогічно, постив декілька разів вакансію помічника сантехніка. Робота - принеси, подай, хоч і за мінімалку але з можливістю залишитися і мати якийсь розвиток в сфері. За місяць часу відгукнулось може 2-3 людини і носом крутили, канадців найняли за 2 дні 😄
-
-
2 місяці назад