Українська Манітоба
-
Підкажіть, хто знає, бо вже від сайту IRCC в очах ріже))) якщо зараз я поміняю ворк перміт на стаді, щоб навчатися у коледжі, після закінчення навчання, чи зможу я знову поміняти на ворк. І як це повпливає, якщо чоловік як основний аплікант буде тягти сімʼю на номінацію а потім і на ПР? Соррі за тупі питання, але на кожному етапі якась лажа і мільйон рухів і іноді опускаються руки😝 Дякую!
-
-
Зловила час для дітей на оформлення нових загран паспортів в Консульство Едмонтоні. Але тільки зараз помітила що в письмі підтвердження бронювання потрібно було натиснути на кнопку Підтвердити бронювання. І я не пам'ятаю чи натискала її чи ні. Потім мало ще якесь письмо прийти остаточне?
-
Це just sad. Я пишу це і це те що дійшло до мене на моєму власному досвіді але це такий сум що капець.
-
Вітаємо, Віталій Клузяк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Найкраще іти до брокера, вони мають можливість порівнювати ставки від різних інституцій (банків та кредитних спілок). І добре подумайте що для вас краще- фіксована на певний термін, ідотуюча, і тд. Також обовʼязково беріть bi-weekly payments а не monthly
-
youtu.be/aTaWqz5nLTU?si=eed0-BGZyljOcASW
-
Є сенс. Людина зможе за 15 років заробити на пенсію.
-
Стартувати можете прямо зараз. Чи швидше тим краще. Відкрийте собі tfsa, rrsp рахунки у різних банках/інвестиційних платформах. Торгуйте акціями самі - self-directed trading або за допомогою алгоритмів/людей - managed investing.
-
40 років для максимальної пенсії в 1200 приблизно, як вам буде 67 років. Однак, люди за цей час також відкладають на приватні пенсії. Звичайно ж, ті, хто цього прагне. Є ті, хто виходить на пенсію у 50-55 років, якщо є досить накопичень чи пасивних доходів