Українська Манітоба
-
Вибачте, це мій досвід. Я платила більше і отримувала менше. Можна зробити висновки (fido -це дешево), а можна мене погнобити.
-
Не Можу сказати специфічно про польські карти ( це ще й залежить від вашої конкретної карти і умов у вашому польському банку). Але як правило міжнародні карти при знятті готівки в банкоматі беруть 4-7 доларів за операцію ( тож знімати один раз велику суму краще ніж кілька раз маленьку) Майже немає платежних систем що візьмуть менше ніж 2.5% від курсу при конвертації. (Більш реальним буде+3 або +4% від офіційного курсу). Майже ніколи неможливо перевірити статус рахунка з банкомату що належить іншому банку ( тобто в Канадському банкоматі ви скоріш за все не побачите що у вас залишилось на польському рахунку)
-
Я розумію, що багато людей травмовані радянським союзом. Вибачте але ваші думки трохи антисоціальні. Розповідати, що пенсія, закони чи держава - лохотрон може тільки соціопат. Ви просто показуєте, що вам наплювати на знедолених людей, людей з особливими потребами і інших. Мені цікаво, що ви скажете військовому з інвалідністю , якому потрібно платити більшу пенсію з податків які ви не хочете давати? Я тебе туди не посилав?
-
Не беріть Лакі в Доллорамі. Я платила 56 cad (10GB) щомісяця. Зараз змінила оператора на fido від роджерс це не контракт. 44cad (20 GB) якщо підключити автоматичний платіж буде знижка 5cad то реально знімають 39CAD. Брала в Волмарті, але не важливо де брати.
-
Всім привіт . скажіть будь ласка хтось знімав гроші з польської картки у Канаді ? Чи велика комісія і чи взагалі можна перевірити залишок на польській картці через канадський банкомат ?
-
Навіть у цьому випадку - це людський фактор. І помилку виправили без проблем. Зазвичай після дебетових транзакцій у відділенні банку, касир пропонує вам надати квитанцію-виписку з вашого рахунку, де показаний залишок коштів. Клієнт може відмовитись від квитанції, звичайно, і не перевірити. Мій коментар про зовсім інше.
-
Якщо чесно, то тут може трапитись що завгодно ( в Канаді) ми коли приїхали, пішли до рбс відкривати рахунок. Обміняли євро й поклали їх на карту. Далі поїхали шукати житло і лише ввечері, зайшовши в додаток банку я побачив, що грошей нема. В операціях по рахунку було наше поповнення і після нього , друге місце на 700 кад і наступна дія це мінус наші гроші +700 кад цих. Звичайно кошти повернули на слідуючий день . Пояснили це тим , що після нас відкривали українці рахунок і жінку звали як і мою Анастасія - і касир допустив помилку . Я навіть не уявляю, що було б з тим касиром а Україні за таку помилку ))
-
Просто так пропасти гроші не можуть. Має бути підстава, якщо ваш банк переказав гроші на інший банк. Я не знаю, що саме у вас сталось, однак, запитайте банк, чи немає у вас якогось активного Pre-authorized debit payment (PAD). Вони мають все бачити. Зрештою, ви також маєте це побачити, якщо зайти до свого чекінг акаунту. Принаймні, я в своєму додатку Scotiabank бачу: Checking > Manage > проскролити вниз до Transfers and payments - тут є всі ваші підключені платежі з дебетного рахунку. Зняти гроші з вашого дебетного рахунку просто так неможливо. Компанія чи особа, яка відсилає запит про зняття грошей з вашого рахунку, має мати авторизовану вами форму. Ця форма може бути підписана вами вручну (наприклад, коли укладаєте договір оренди) або може бути авторизація онлайн (наприклад, коли ви робите авторизацію на дебітні платежі на сайті Manitoba Hydro). В будь-якому випадку, перша дія йде саме від власника рахунку.