Українська Манітоба
-
Всім привіт. Хто поділиться контактом консультанта з медичного страхування у Вініпезі?
-
Будь ласка поможіть Треба зсилку де створити акаунт по ROE я працівник.Це в Canada.ca. Неможу знайти
-
Ні. Я про страхування яке або роботодавець дає, або ти можеш купити окремо :зуби, ліки
-
Вітання. Щодо поселення у готелі Вінніпегу в аеропорту далі є стійка з соняшниками і волонтерами? Чи треба самому дзвонити по готелях? Знаю, що деколи хтось їхав прямо до готелів та реєструвався без волонтерів. Як зараз відбувається? Дякую заздалегідь!
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/programs/ei/ei-list/ei-roe.html схоже що це є лінка що ви шукаєте
-
Не те шо у Радянському Союзі! Всім відомо, що то була «самая чітайущая нація», про це радянська пропаганда пихато розповідала з кожної праски (а російська й досі розповідає, виставляючи це як неабияке прєвасходство т.з. руської культури над отими всіма неотісаними та неначитаними мешканцями Заходу). Через те тепер неможливо людьми в Росії маніпулювати, на відміну від америкосів - вірно ж?
-
Коли «америкоси» трощили ірак вони так само тихенько сиділи так що не треба перебільшувати
-
Ну правда ж
-
Правда що розносили і сиділи достатньо тихенько щоб це почалося і продовжувалося. Ірак це типу лише приклад. Не бачу різниці між США і рашистами, пхнуть свою «демократію» всюди де мають інтерес.
-
Народ, скажіть плз, можливо у когось був досвід оформлення заяви на згоду батька/матері на зняття дитини з реєстрації у Посольстві України в Канаді? Скажіть, будь ласка, чи треба особисто бути присутнім, щоб легалізувати цей документ, чи можливо це зробити через якихось агентів, кур‘єрів. Дякую