Українська Манітоба
-
Шо ніхто нічо не читає…або не вміє… І тільки є одна людина, яка спромоглась відкрити книги, та не змогла прочитати текст Будапештського меморандуму)
-
По перше не треба за мене вирішувати що мені робити. Другу частину вашого посту я не зрозумів взагалі: «багато людей щось робили» що ви хотіли тим сказати і яке це відношення має до мене або до того що я писав? Пишіть прямо. Якщо для вас світ ділиться на «або з рф» «або з США» то мені вас шкода. Ще раз повторюся - для мене США такі самі подлі і наглі мудаки у своїй зовнішній політиці як і рф, якщо вам не подобається таке бачення то хоч горбами по спині покрийтеся - моє відношення не зміниться.
-
Це все що знаю. Тут напевне люди ще підкажуть
-
Інколи по пошті приходить, є такі вебсайти як: http://couponscanada.smartcanucks.ca
-
І ще на рахунок купонів , я бачив що люди мають купони , то вчора в магазині людина розказувала що купила 7 пачок масла ( я так поняв ,що маргарину) абсолютно безплатно , ще і так вийшло що пару центів в + вийшла ) Де шукати ці купони і чи обов’язково треба їх друкувати?)
-
Ну саме так.
-
Так, майже у всіх. Також у деяких магазинах додають додаткові 5-10% знижки
-
Можна поцікавитися , як працює match prices в магазинах ? Типу якщо на одну і ту саму річ в одному з магазинів більша ціна , а в іншому менша ,то я в тому магазині що більша показую що в іншому магазині ціна нижча і вони мені пробивають товар по нижчій ціні ? Це працює в всіх магазинах?
-
Я знаю, але в першу чергу хочеться нашим, а тоді канадійцям)
-
Привіт всім Просто нагадую що в нас розпродаж всіх набутих речей за рік. Якщо хтось планує заїхати ближчим часом , то є гарний варіант купити все і зразу) Ліжка, столи, теплі ковдри ітд))
-
Ну так високо я ще не довчився😅 Сподіваюсь після пр продовжити bachelor's