Українська Манітоба
-
Та і взагалі, робота дуже набридла. Net pay виходить 2300, а потребують, як від senior -ів, чкі роблять більше 3200 net. Але що робити, якщо півроку вже відпрацював?! А коли вирішив перечитати union book, то побачив, що наступний raise не раніше ніж черкз ще півроки. Треьа майже екзамен здавати, а рейз до 20 на годину
-
Тоді вам до accounts payable (payroll clerk).
-
Якщо ви працюєте на construction, то вам не нараховують за stat holidays. Натомість, у вас має бути так звана vacation pay у кожному paycheque, це десь 4-5 % від вашої зарплати. Принаймі у мене так.
-
Середній і медіанний дохід домогосподарства в манітобі складає близько 83-85 тис кадів на рік. Навіть якщо взяти в середньому 2ох дорослих і одну дитину, то 85000 кадів після податків це гроші на життя в режимі standby і все. Звісно можна залізти в кредитну кабалу, взяти халупу з гівна і палок за пів ляма і через 25 років віддати за неї лям кадів працюючи 6-9-9 але чи можна це взагалі називати словом життя? Висновок 2: Досвід людей, які брали кредити на нерухомість 6-10 років назад із співставним доходом немає нічого спільного з сьогоденням і не може бути об,єктивним. Бо речі мають властивість змінюватись з часом.
-
На одного нарколигу в Ванкувері держава витрачає щось близько 28000 кадів на рік на мед. героїн, якій закуповується у surprise-surprise легального фармацевтичного виробника. Висновок: 18000 наркоманів обходяться платниками податків в приблизно таку саму суму, як 180000 українців. Тільки є нюанс - українці лише раз, а нарколигі щорічно з тенденцією до збільшення
-
Не дивлячись на санкції ФР і фріци продавали росіюшці комплектуючі. Саботували Україну перед повномасштабним вторгненням. Америка нас прамо кажучи на**ала на 3й по кількості запас ядерних бомб. По факту десь під Бахмутом повинні бути маріни а не українці яким просто танки списані накидають.
-
Ну я не біженець. А по друге поважаю Канаду і канадців на відміну тих інших країн описаних вище. А по третє вважаю за правильне скамити на виплати ті країни.
-
Ну чо, як то кажуть, валіза-літак-німеччина Але ви чомусь тут 🤡
-
Не в Канаді звісно. Але в Німеччині,США чи Франції я б саме так і робив би.
-
Взагалі вважаю що треба жити так щоб не поацювати