Українська Манітоба
-
Вже друкуємо:
-
Тобто США бʼють тільки гадюк) Я вірно зрозумів?
-
Знову ви порівнюєте апельсини з яблуками. Якщо одна людина бачить гадюку на вулиці і вдарить її палкою, хоч натовп навколо буде кричати: не бий гадюку вона відповзе, а друга вдарить палкою білого пухнастого котика, то для вас вони однакові бо вони жв вдарили когось палкою, тільки те що перша малоймовірно вдарить когось іншого ніж гадюку, а друга, з великою ймовірністю вдарить і гадюку і ще одного котика і людей навколо і ще й себе по лобі Але для вас це дві однакові людини
-
Ми спочатку домовились з менеджером , що можемо заїхати на день-два раніше на нове помешкання, щоб вивезти речі зі старого А потім з лендлордом домовились про дату виїзду, адже попередньо треба квартиру «здати» господарю. Він все дивиться, в якому стані залишаємо квартиру.
-
Я можу потрохи друкувати якщо треба Маю принтер
-
🇺🇦❤️🇨🇦Друзі! Наша рідна Україна потребує нас зараз більше, ніж будь-коли. Давайте разом підтримаємо #ДрукАрмія та продовжимо допомагати нашій батьківщині! 🤝 ДрукАрмія - це спільнота, яка друкує 3D-деталі нашим захисникам на фронт. Вони несуть важку службу, і ми можемо зробити їм життя трохи легшим. Ваша підтримка не тільки додасть їм сил і впевненості, але й покаже, що ми стоїмо пліч-о-пліч з нашими захисниками. 📦 Як допомогти: Приєднуйтеся до збору на відправку першої партії деталей з Вінніпегу!! 💰E-transfer: [email protected] (Більше інформації та звітів у приватні повідомлення @Russ_Tk) 🇨🇦 Навіть тут, у Канаді, ми можемо бути активними учасниками підтримки України. Наша спільна сила може змінити долю тисяч людей та нашої країни. Поширюйте це повідомлення та долучайтеся до ДрукАрмія! app.drukarmy.org.ua/inv/q4674utl Разом Ми Сила 🇺🇦💪
-
Пане, ви ж недавно говорили що не довіряєте державним органам любої країни. Але ви праві, люба організація людей надає перевагу саме своїм інтересам у першу чергу.
-
Ок, поінт був не у тому що у раші демократія як у США а у тому що США коли заманеться можуть нападати на кого завгодно якщо в них є інтерес, а чому - приводи знайдуться. Тобто у цьому вони як і рашисти.