Українська Манітоба
-
Плачу щомісяця 350 condo fee, десь 150 property tax(якщо відняти education tax rebate). Електрика виходить 50 баксів на місяць, вода входить в condo fee. В аренду подібні квартири здаються зараз десь за 1500-1600. Так що якщо дивитися на реальні цифри, то мати свою квартиру часто вигідніше
-
Дивився я документалку про ті будинки , безкоштовні або один долярік. Вони зазвичай в таких дупах світу , що до ближнього благу цивілізації годинами на собаках та конях . І вони дають час , за який треба привести у порядок будівлі. І не як ви сами того хочете, а як «треба» . А так , як «треба» займе сотні и сотні тисяч евро, там якись халупи показували , так там лямчик щоб до ума довести .
-
Колись купляли щось у канадця похиого віку, який в літку живе у Вінніпезі півроку, а на зиму їдить у Флориду. Потім знов сюди. І так кожен рік. Він барабанщик, то підпрацьовує на різних концертах. В Вінніпезі в нього будинок за містом, недалеко.. будинок той що без бейсменту, просто привіз і поставив. Вглядає цікаво.. Якщо, наприклад, у Вінніпезі залишаються друзі і сім'я, та щоб не втрачати зв'язок, то непоганий варіант, як на мене.
-
Ну тоді реально вигідніше знімати
-
ЖЕК
-
,а що таке "кондор фі" ?
-
Tums, якщо це не регулярна якась хвороба, то вони добре допомагають, у будь-якому магазині є
-
Ліки від печеіі от сімейного лікаря Omeprazole
-
Гривні краще не знімати з картки! Краще шукати людину, котрій треба гривну відправити в Україну.
-
Таблетки від печії виписуються сімейним лікарем безплатно! Дуже допомагають! Не треба лініться , ідіть до лікаря. Я просила Альмагель. Будте здорови!