Українська Манітоба
-
Лише ручні поклажі
-
В Вас багаж був?
-
Пару тижнів назад летіли з ними - то на телефоні показували. Було все ок. Але якщо є можливість - можна і надрукувати) хто їх знає 😅
-
Тоді краще роздрукую
-
Flair Airlines
-
Дуже дякую за відповідь! А то воно мені пише, що треба роздрукувати його, а то буде стягнута плата в аеропорті
-
Мабуть трохи навпаки. Не бізнес буде дешевше економа, а економ дороще бізнесу.
-
Тут колись питались де знайти Z -патріотів, так зараз якраз відповідний момент: розганяється "петиція" до канадської влади про заборону виділення грошей на групи які прославляють нацистів. Звичайно, що ця петиція нікчемна і немає ніякої сили, ще й вони включили КУК туди. Тому якщо ваші друзі, знайомі, сусіди відсилають вам лінк на цю петицію, ось і маєте справжніх Z патріотів. І ще зверніть увагу на організації які підписали цю петицію, а особливо асоціацію об'єднаних українських канадців, щоб часом ви не вступили в те гімно в майбутньому.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи потрібно роздрукувати boarding pass чи можна використовувати телефон? Рейс Winnipeg-Toronto
-
Ціна на квитки може дуже сильно коливатись від того скільки продано місць, скільки часу до дати відльоту і тд. Наприклад, якщо усі квитки на економ продано, а на бізнес половина місць пустих, то ціна на бізнес буде нижче ніж на економ. Так працює алгоритм становлення цін
-
Я коли летів зі мною був маленький рюкзачок (ручна поклажа так би мовити). У В Варшаві також в багаж здав дуже маленький чемоданчик. Ніби то навіть заважило 14 а не дозволених 20 чи щось таке. По прильоті в Торонто мене того мого чюмадана тормозили так що я був в шоці….заставляли через спеціальні рамки по розмірам його тягати і впихувати. Такого приниження в житті я ніколи не відчував. 😳