Українська Манітоба
-
Розумію вашу думку але надіюсь з часом ви зрозумієте як тут все працює (це не означає що зміни не потрібні)
-
-
Я спілкувався з тими хто живе тут багато років або взагалі народився тут чи у Манітобі. Взагалі все базується на тому, що даунтаун не місце для прогулянок пішки (хоча на мій погляд тільки частина даунтауна є небезпечною). Багато людей користується skywalk не тільки взимку, щоб не мерзнути, але й коли тепло, щоб оминати наркоманів та безхатченків. Канадці дуже позитивний народ, вони не полюбляють жалітися, або скаржитися (мабуть тільки коли вип'ють :) ), тому на цю проблему закривають очі. Я розумію, що проблема з наркоманами та безхатченками вирішується дуже просто, купив собі машину, зняв будинок/квартиру на півдні, працюєш там же або віддалено і все, немає більше наркоманів та безхатченків)) Але як там не було, знову розповім історію мого менеджеру, яка з дітьми та чоловіком полетіли до Барбадосу. То вона сказала, що ніколи ще не відчувала себе у такої безпеці як там, коли вона з двома доньками гуляли ввечорі по центру міста.
-
Барбадос це курорт, більшість людей що там перебуває , я впевнений, не є резидентами тож таке порівняння не коректне
-
100% але це не означає що там не можна жити)
-
Та ні, це ж некоректно, ви самі погодилися
-
Доброї ночі! Не спиться мені… питання в голові… чи можна закордонні паспорти дітям зробити в Україні без дітей, і щоб батьки їх(паспорти)привезли?! Дякую❤️
-
Так, зі статистикою важко сперечатися. Хоча вона й ні зовсім коректна, так як кожен рік Барбадос відвідує більше ніж пів мільйона туристів. Як би там не було, це не мої слова, я процитував вам лише слова людини, яка живе тут все життя. Я не бував у Барбадосі, тому мені важко порівнювати 🙂 Я ж навпаки дуже хочу вірити, що тут безпечно. Поки що (і сподіваюсь, що надалі) нічого поганого не сталося. Я намагаюся здобути той вінніпежський дзен та бути як і усі Канадці, бо їхньому позитивному настрою можливо тільки позаздрити 🙂
-
Написала в особисті