Українська Манітоба
-
Мені бісить, що я повинна вчити дітей, як безпечно їздити на автобусі. Бо коли я на роботі, і повинна заробляти гроші на життя, діти отримують навчання. -ніколи не сідай ззаду, бо там місце для наркоманів. -ніколи не розмовляй з незнайомцями. -якщо незнайомець балакає до тебе, просто мовчки вставай, та пересідай/ставай ближче до водія. ,.........
-
Мені здається що всім все вже давно зрозуміло . Безхатьки є , нікуди не дінуться , їх буде тільки більше . Засоби які роблять зараз- не працюють, ситуації тільки погіршується , люди дійсно у небезпеці . Але , у чаті це обговорювати не можна , тому що тебе відразу зацькують захистники манітоби 😂 Вже вайб такий іде, від ціх постійних срачів , як від цього відео, де жінка прийшла повернути сир до магазину , аби посратися.
-
Хто уже подавав заявку для покупки чогось через цей Digital Finans. Ато я неможу зрозуміти в чому причина відмови. Як зрозумів вони кажуть що акант новий і потрібно ще почикати вони щось неможуть там провірити щи щось таке Але користуюсь бангом RBC постійно кредиткою оплачую На кредитний рейтин дивився через боровел то показує 670 Просто не розумію це потрібно чикати чи щось потрібно зробити в банку з акаунтом
-
Я не починав, побачив комент і дописав що чув, но жалкую що написав.
-
То ж ви самі почали про них
-
Спілкуйтесь про щось корисніше, а не про бездомних наві що нам портити настрій цим, є уряд нехай вирішують як і що з ними робити.
-
А окрім того, що наркоманам роздають їжу та дози та гроші(хоча й не великі), якось боряться з наркоманією? Тому що, на мою особисту думку, це наврядчи змотивує наркомана перестати бути наркоманом. Це як боротися з зайвою вагою та роздавати солодощі та безплатні абонементи у фастфуд. "Закривають очі" я мав на увазі, що цю тему оминають, як очевидний факт про який немає, що казати.
-
Та і взагалі Я минулого року в грудні цілий місяць їздив на 18 з осборна в даунтаун і жодного наркомана/неадеквата не побачив Вам якось люди (не)щастить
-
Пане Вес, мені от цікаво стало, а до CUAET дискусії про безхатьків були? Чи це ми «понаїхали» тут і нас все не влаштовує 😄
-
Тобто носити з собою швейцарський ніж і відлякувати їм нападника можна, а балончиком ні? Цікаво Тоді я теж за ножем піду
-
Я також наркоман тоді :) роблю теж саме, але ще і працюю в Норз Енді. Але ножику не маю