Українська Манітоба
-
Ukraine has the second-highest mortality rate of 15.2 deaths per 1,000 people. Ukraine is considered to be in a demographic crisis because of its high mortality rate and low birth rate. Overall, Ukraine's health care system is poorly financed, and the country has very low vaccination rates and high rates of diseases and disorders that could be better managed with increased funding. One factor contributing to the mortality rate is the high death rate of working-age males from preventable causes such as alcohol poisoning and smoking. Additionally, Ukraine has one of the fastest-growing HIV/AIDS epidemics globally and suffered one of the worst measles epidemics in the world in 2019.
-
я порівнюю там, де жив довго. І цифри підтверджують мою точку зору. Я не кажу що тут погано і там було краще загалом. Тут є дуже круті моменти, через які я тут планую залишатись. Але не безпека точно. Навіть Торонто чи Ванкувер дуже далеко від Києва в плані вуличної безпеки
-
Як що знаєте де саме прокол, маєте насос, та міцні руки, то це tier plug працює дуже добре www.canadiantire.ca/en/pdp/victor-heavy-duty-tubeless-tire-repair-kit-w-plugs-0092134p.0092134.html?&&gclid=CjwKCAjw9-6oBhBaEiwAHv1QvE15Z6-jn5rp4mmUPe18tgUQ_nx6ygtRWvbNxlRbNCadxv7ZCZunoBoCmXwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#store=930
-
Ще перед тим як їхати в ремонт, подивиться онлайн в великих компаніях ( Canadian Tire, Kal tire, fountain tire) чи є у них у продажу такі ж самі шини як ті що стоять зараз на вашому авто. Залежить від розміру і моделі шини це десь 100-250 дол за шину плюс установка 25-30. Я б їхав на ремонт одразу туди де є такі ж шини ( якщо потребує заміни а не ремонт). Бо інакше доведеться міняти пару чи усі чотири, щоб були однакові...
-
А, тю - ви ж ту саму статистику принесли, що і я колись )) не треба мені шукати. Тут є адреси. Майже всі вбивства в районі Норс Енд/біля нього. Ще треба зауважити, що більшість вбивств стаються під час розборок «між своїми», серед соціально низьких верств населення.
-
Рекомендую до індички.
-
і рівень вбиств це тільки частина безпеки, є ще багато факторів. А при виборі де жити треба не тільки на безпеку дивитись, тому це тільки маленька складова життя. І по багатьом показникам Канада дуже преспективна и багато крутих речей є, але кожний обирає своє. Північна америка завжди була більш небезпечна на вулицях ніж Європа
-