Українська Манітоба
-
Хто там є obsessed ZARA? Приймають на роботу, так як скоро відкривається магазин: www.inditexcareers.com/portalweb/en/offers?ns=1&brand=539059&country=539216&city=657086&ns=2 #робота Блогери, розповсюджуйте інформацію, пліз.
-
Круто, звісно, але чоловіка в мене немає. Якщо так, то попрацюю вже на початку на когось, а потім і фоп можна буде відкрити
-
А за рахунок фопу я зможу потім податися на отримання резиденства? Я десь читала, що можливо тільки якщо працювати на когось
-
Доброго дня, прилітаю до Вінніпегу на початку листопада, я майстер манікюру, може хто стикався з пошуком роботи в бьюті сфері чи відрізняється він від звичайного? Чи за стандартом відправка резюме і далі по етапах?
-
Доброго дня. В бествстерні ще міняють хелс карти?
-
Привіт всім! Проживаючи в Україні багато подорожували з дружиною по різним куточками нашої країни. Дивились блогерів-тревеллерів, аби спланувати наступну подорож. Підкажіть, чи дивиться хтось якісь місцеві тревел блоги (англійською в т.ч.)? Те ж саме стосується і відпочинку в Мексиці, Домінікані та на Кубі. Одним словом, поділіться інфою, будь ласка.)))
-
Доброго дня😊 Сьогодні в наявності ➡️ Відібрати можно буде за адресою Logan Ave 1111,зробивши попереднєзамовлення. Працюю на комерційній кухні. Більше інформації за посиланням ➡️INSTAGRAM СТОРІНКА instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg== ➡️FACEBOOK СТОРІНКА www.facebook.com/profile.php?id=61550943056493&mibextid=avESrC 🎁💥Діє акція до 07.11.2023💥🎁Деталі акції на сторінці Інстаграм Гарного дня 🤗
-
Завжди було цікаво, де саме їх шукати в Стед? Просто стати десь уздовж 304 траси і піти в ліс? Бо Стед на карті якесь село з трьох хат.
-
Vote vote vote))
-
Гарна погода ❤️
-
Я в Україні, і в Канаду не повернусь. Треба гроші закинути на канадську карту. Банки не пропускають платежі, щоб відправити через СВІФТ.
-
Нам пощастило 😅