Українська Манітоба
-
Дякую за пораду про вдох видих. Це як раз що потрібно. Все інше що ви прописали - не підходить за сценарієм . Про team play та що колега більше там працює . Там є відвертий favoritism , хлопець отримав роботу завдяки непотизму . І його там в дупу цілують та як з торбою писаною носяться . До боса я бежу тому що я працюю один , а колеги приходить в іншу зміну . Тобто я чекаю на 4 години коли прийде людина точно з такою позицію , з таким ж досвідом , і скаже саме те , що я вже сказав . Та йому за це дадуть робітника місяця . Тут тільки дихати, дуже глибоко дихати .
-
Сєкундочку! Це вже три дні йде обговорення проблеми наркоманів у Вінніпезі? Без перерви? Нівроку!
-
-
Як я і писав вище. Відправляти наркоманів на північ! Для чого ? Це ідеальне місце для рехабів, ніде нічого не купиш. Чисті міста. І потім ці здорові люди будуть працювати і приносити користь податками,менше боліти що в свою чергу вигідно для держави і безпечніше для всіх.
-
Я хз. Ви ж тут ультра-канадос який не бачить проблем. Вам краще знати. Проте я знаю що тут є банди, в яких навіть підлітки і діти.
-
Я б радив піти поволонтерити зрозуміти проблему, з волонтерами які помагають довше взнати які є програми допомоги на даний час, і тоді писати листи свому канселору з скаргами і побажаннями, також можете писати провінційним міністрам сім'ї, освіти, економічного розвитку і ментал хелс і комюніті велнес. Майже гарантую вам відповідять, якщо звичайно поради не будуть в стилі виселити всіх в табори
-
Залежність від субстанцій це хвороба І я не спеціаліст щоб таким людям допомагати Як раз влада за наші податки повинна наймати спеціалістів А не висилати, саджати, вбивати ітп Не думаю що люди такі Живуть собі Думають Як нудно я живу А почну я від сьогодні колотися якимсь лайном і чіпляти підлітків в 18 автобусі
-
Хворим чи людям які не хочуть працювати ? Тоді робіть це за власні кошти у себе в дома. Це ж просто хворі, вони вас нічого не зроблять
-
Чел, на вулиці просто так нічого не продасть. Є смотрящі, є поняття.