Українська Манітоба
-
Ukrainian Canadian Congress - Manitoba запрошує волонтерів приєднатись до Community Volunteer Income Tax Program. Це чудова можливість як допомогти українцям із заповненням податкових декларацій у 2023 році, так і отримати треніг від Canada Revenue Agency (Податкової Агенції Канади). Спеціального досвіду не потрібно. Шукаємо 30-40 волонтерів. Реєстраційна форма у повідомленні нижче. Вимоги: - легальний статус в Канаді; - ви повинні мати свій персональний кабінет на сайті CRA та подати свою декларацію хоча б один раз; - володіння англійською та українською мовами; - володіння ПК та бажання вивчити нове програмне забезпечення; Процес реєстрації волонтером є не дуже складним, але займає трохи часу. Під час реєстрації ви повинні будете також зареєструватись на урядових сайтах. Реєстрація тут forms.gle/XFxMfEbCHwY2qMqY7
-
22 грудня 2022 року о 6:00 PM CST відбудеться онлайн-вебінар з представниками Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency). Конгрес Українців Канади - Манітоба запросив представників Податкової Агенції Канади розказати про процес подачі податкових декларації для новоприбулих українців та які кредити та вигоди (Benefits and Credits) можна від цього отримати у 2023 році. Це можливість почути офіційну інформацію від представників Податкової Агенції Канади. На вебінарі буде можливість поставити запитання працівникам Податкової Агенції Канади. Цей перший вебінар відбудеться англійською мовою без запису зустрічі. Запрошуємо українців, які прибули до Канади та Манітоби відвідати цей вебінар. Будь ласка, заповніть цю форму для реєстрації на вебінар. Посилання на вебінар буде надіслане вам на вашу електронну пошту 21 грудня 2022 року. Реєстрація тут forms.gle/uDUenvjcEFWxvBoK6 Кількість місць обмежена, тому реєструйтесь зараз. Конгрес Українців Канади - Манітоба
-
Дякую. От це якраз та раціональна інформація, за якою я зверталась.
-
Не переймайтесь, якраз мої повідомлення видалені
-
Вибачте, інсуліни - флуд, а вирішувати, хто там за аватаркою пана Богдана, - це важливо в групі? Ну ок
-
То так і є,ви прямо в точку попали)Воно не раз відповідає на питання які спрямовані дл жінок з дітьми)
-
Про Україну я нічого не писав,ви щось плутаєте
-
І можна не чекати коли вас ось так футболять а звернутись в іншу лікарню,хіба ні?
-
Мене, як людину, яка має пряме відношення до діабету, бентежить одне питання: чому працівник аптеки не надав інформацію стосовно альтернативного вирішення проблеми? Невже не можна спрямувати людину до іншої аптеки? Дійсно, це ж не прищ на носі вискочив чи ше щось. Інсулінотерапія - складна річ, байдужості тут не місце, бо вона може мати летальні випадки.
-
Наприклад від Богдана з України 🤣
-
Ми телефонували в лікарню й питали, чи готові аналізи. «Чекайте, скоро будуть. На скільки ще маєте ліків?»-«На стільки»-«Ок, точно прийдуть до того часу»
-
В будь якому місці працюють звичайні люди, котрим властиві погані людські якості. У когось їх більше у когось меньше. Ось все, це бісить всіх, і Вас і мене. Тяжко пояснити, але якщо якась певна реакція не передбачена трудовим договором або законодавством, то дана людина володіє правом вести себе як заманеться, хоче допомогає, хоче говорить - ссорі
-
Ви 45 днів чекали на те що інший лікар вам зробив за годину,сорі але це лише ваш прорахунок.