Українська Манітоба
-
Дякую за відповідь)
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, не можу подати дитину на виплати. В онлайн заявці пише помилку ІММ 1442 (помилка в номері UCI). В нашої дитини цей номер має два тіре. У когось є так? Дякую за відповідь!
-
Підкажіть будь ласка, вище сьогодні говорили про окуляри. В дитини сьогодні зламалася дужка. Чи є десь майстер окуляри показати чи то вже все, треба нові купляти?
-
Можливо я перебільшив щодо 300%, нехай, але глобально це нічого не міняє. Та я ж і не кажу, що є ідеальний рецепт. Просто так виглядає, що покоління наших дітей/внуків не матиме шансів на своє житло в Канаді, якщо взяти до уваги тенденції, які ми спостерігаємо зараз. No complaints by the way.
-
t.me/Portunol
-
Дехто навіть не соромиться продавати власний вареник
-
Колись у 90х, на початку 2000х люди їхали до Канади без англійської та практично без будь-яких грошей. Хтось сходив з трапу літака, маючи яких сто доларів, які були позичені з України. Вони приїжджали і дуже часто жінки йшли працювати на ліпку вареників. Ця робота була "у своїх", не потребувала англійської, однак, за неї платили мінімалку. А чоловіки в абсолютній більшості випадків йшли "на дорогу", "руфинг", "констракшн", - це були перші роботи, які давали змогу вижити. Пізніше, хто вчив англійську, знаходили інші професії та можливості. Однак, є і ті, хто не захотів, не зміг, чи не побачив сенсу вчитись - мали право на такий вибір. Ви час від часу будете зустрічати людей, які прожили в Канаді 20-30 років і які ледве-ледве розмовляють англійською. Однак, вони зробили вибір на користь майбутнього їхніх дітей, які отримали можливості в Канаді.
-
Розшифруйте, будь ласка, про роботу на варениках ) Що це таке?) Бо вислів "Канада вже не та" і інші такого типу чув уже багато.