Українська Манітоба
-
Нюкамерем потрібно подякувати таким організаціям як КУК і церковним як Катедра.
-
Дуже часто бачу це «тримайтеся подалі він наших» . Неначе це якесь зло, яке отруює . Якщо навколо вас погані люди , то може щось не так з вами😅 Це не стосується саме вас . Я в загальному це кажу . Ще і блогери всякі цю тему просувають , неначе вони пізнали життя на іншому рівні .
-
Нещодавно в ютуб побачив відео одного блогера «старожили» . Він десь півтори години мусолить тему «совкова вата» . Мені навіть важко уявити, що такого можуть зробити людині , що він витрачає години життя на це . Неначе ця людина винайшла рецепт щастя . І він його щедро всім роздає навколо 😅 Такий собі ментор для жертв совка 🤣
-
Бо лише наші перездають квартири дорожче ніж самі знімали, намагаються продати їжу з фудбанку, впарити безкоштовний WiFi роутер з Shaw, перепродати донатні меблі, мутять «допомогу» у бронюванні слотів до консульства, або просять до 500€ за допомогу при заповненні CUAET (і так, я знаю людей які платили за це), або перепродають рухлядь (машини) значно дорожче ніж самі купували, або беруть гроші за влаштування на роботу, тощо.
-
А шо є приватні?
-
Так ото тільки косметичні і є. Хоча я здивований трохи що і вони є