Українська Манітоба
-
Кароче тема така з цим vmedia. Це повне гамно. Я чекаю на підключення вже 2 тижня. Ці шкури впарили мені модем за 99$ який мають давати безплатно. Зараз циганю їх щоб повернули гроші. Бо 2 тижня і по цей день немає інтернету. Хоче вже йде 3 день за який з мене вирахували оплату
-
Чудові нагадуванння ) Питання , чи будуть якісь відео про інвестиції ,які акції купляти і щось тому подібне. Або в чому бачите перспективу , або покажіть свій кейс . Я ще не розібрався як це працює , і послідовність заповнення , на що спершу відклати ,на ррсп чи купляти довготсрокові акції
-
Вітаємо, Yulia Volodymyrivna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
буде про ррсп на вихідних. Якщо у вас малі доходи десь до 50-60К на рік - відкладаєте у TFSA спершу. Якщо доходи більші і ви хочете понизити податки, то в ррсп і тфса. Майте на увазі, що з TFSA гроші можна забрати в будь-який момент без проблем. Відкликання грошей RRSP - буде податок відразу 10%, а потім ще окремо буде оподаткування після подачі податкової декларації залежно від вашої податкової шкали
-
Віддам безкоштовно
-
Доброго дня віддаємо диван безкоштовно
-
Також додам що заплата оподатковується 100%, а всі прибутки від продажу акцій (після ліміту tfsa) тільки на 50% - ось чому wealthy people stay wealthy. У усіх школах Манітоби є класи «Personal Finance” - дітям з 15 років розповідають про інвестиції, банківську систему, оподаткування, кредити, тощо. Не потрібно бути фінансовим радником (financial advisor) щоб зрозуміти як усе працює
-
Як використаєте свій ліміт внесків на tfsa, тоді буде використовувати регулярний investment account
-
Пан Дмитро правий, якби усі знали формулу швидкого збагачення..ну точно тут би не розповідали про це .)