Українська Манітоба
-
Водопаду не знайшла, але і до озера не спускалась, то можливо пропустила
-
Цікаво - якшо в родині один держслужбовець то інші члени родини по замовчуванням жебраки и живуть виключно на шиї держслужбовця? Я розумію шо в Україні довіри до держслужбовця ще тє совкове.... Мовляв повинен жити усією сімею виключно на зарплатню. Ким працює его дружина, а родичи з другої сторони тєж всі поголовно держслужбовці.... Тому 1) Якщо нема провадження у зловживанні або у неправомірній вигоді то не треба казати де родина взяла грощі на таке весілля. 2) То шо вони зробили вишукане вессіля, не каже шо вони не допомагають ЗСУ так бабуся може 50 доларів кидати але не усі свої гроші, і вони можуть віддавати частину грошей а інше витрачати на свої потреби як і бабуся.....3) Як кажуть людину можно вивезти із села ась село із людини ні. Чому всіх чікавить хто як жевє - Що мені здалося але в Канаді не принято цікавитися статками людей та повчати кому як жити і як шо робити.... но чомусь наши люди тянуть цей совковий менталітети сюди в Канаду..... Вас цєй прокурор чи хто він там, обобрав ? Він з Вас грощі взяв і зробив на них весілля? Ні? тоді не треба розмірковувати хто і за що робить....
-
ви почитайте склад тієї родини і потім пишіть щось на захист тих мусорів.Мене слава Богу він уже точно не обібрав і не зробить того більше. А от хто там залишився то все те кодло буде драти як липку. Я забагато бачив мусорів за такими банкетами в своєму житті, тому не хочу навіть розводити соплі з того приводу. Допомагають вони. В Канаді мені пофіг де і хто скільки зробив бо на то є CRA яка спитає. В Україні податкова може тільки спитати як отримати на лапу.
-
Ви вже не в Україні, сумніваєтесь шо статки законні, можу надати електрону та поштову адресу НАБУ та ДБР пишіть свої здогатки краще туда..... А наговорювати на людей не варто, відвикайте від цього..... Мож вони кредит на 30 рокві взяли на тє віссіля .... і друзі і родичи надарували на весіллі грошей..... Це виключно їх справа, і повторюсь сумніваєтесь шо вони порядні пишіть заяву..... А інше забудьте....і не варто писати кому шо робити і як шо справляти......
-
Ні мені просто вже достав цей совковий менталітет - якшо у когось шикарне весілля то все накрав не як інакше..... На ЗСУ не допомагають.... алігархи і так далі по тексту..... А Вам не все одно як і хто шо робить..... якшо є факти шо вони зловживають своїм положениям і мают не законі статки.... то це не в телеграм а в відповідні інстанції треба писати.... і не лізти в чуже життя зі своїми думками про то хто і шо і як повинен робити....
-
Та звідки у українців гроші ви шо )