Українська Манітоба
-
Дуже шкода , досвід не приємний . вся історія як з якогось конченого паралельного світу. Взяли та тупо впарили квітки на інший літак , це якесь божевільне шахрайство посеред дня . Скажіть будь ласка, щоб вже зовсім без віктімблеймінга, ви квітки самі брали , або через бариг?
-
Тому будьте обережні я вже пожалкувала сто разів, що погодилася на це
-
Звісно перевіряла, усе було добре, мене просто не посадили на рейс від LOT бо типу щось не так з оплатою і вона сказала що міняє білети на Air Canada. Поміняла …🫠 Перед тим я уточнювала чи не треба знову за них платити і вона сказала ні
-
Ситуація така, що зі сторони авіакомпанії все правильно, це конкретно провина чек ін агента і аеропорта. У них щось не так з програмами. У мене оплата в один день, в них зовсім інший. Вони просто не признають свою вину і компенсовувати нічого не хочуть. Я вже дзвонила і писала у авіакомпанії і у аеропорт. У всіх все добре, ніхто ні в чому не винен 🤷♀️ Я витратила купу часу на зʼясування всіх питань і вони просто не хочуть признавати свою помилку.
-
Звертаюсь, у них в програмі показує зовсім інше, так вони мені сказали. Вони не признають свою провину.
-
Доброго дня. У мене вийшла дуже неприємна ситуація в аеропорту Вінніпега. Чек ін агент посадила мене на інший рейс бо нібито з моїми квитками вийшла проблема по оплаті і замінила мені на інші. Пообіцявши , що я не буду платити за нові квитки, лише за багаж. Після цього у мене знову зняли гроші за квитки . Я телефонувала у авіакомпанію і мені сказали, що вони не розуміють чому мене не посадили на мій рейс, так як з квитками все було добре. Можливо в когось була схожа ситуація? Куди краще звертатися? У поліцію чи є якась служба підтримки у таких випадках?
-
-
Знімуть десь через пару днів, коли відправлять