Українська Манітоба
-
Я робила під будинком. 300 мейн. Я думаю, що можна зробити в кожному
-
А де саме робили фото? Чи це в будь-якому UPS можна зробити?
-
Вітаю. Ви виграли грін картку?
-
Цей малий заробив гроші з секондів ,товарного бізнесу купа років тому + батьки з дружини сторони при грошах. А то що там пишуть згвалтування ,організацію скандальних вечірок . Це просто наклеп . То вже не можна весілля святкувати чи шо ? Я цього не розумію деколи. Всі мають ходити і плакати ? Бути сумними завжди
-
Vickar Chevrolet- 76 $
-
Була підозра ,бо коли до його знайомих , які організовували ось ці стріми , приїхало СБУ він був в них в гостях . Але його зразу відпустили бо на той момент він взагалі був в Франі Суть не в тому ,просто якісь вкиди кидають ,весілля було місяць тому ,тільки зараз хайпують на цьому і роблять рейтинг . А люди жруть це бо не вміють користуватися інформаційним простором взагалі . І о ,який поганий ,майже сутинер получається ,який святкує весілля під російський реп якого не було . Взагалі для чого це скидувати в групу Українська Манітоба , я в принципі не розумію .
-
Томушо Івану кортить похейтити українців «по поводу і без» . Розбиратись ніхто в деталях не хоче. Влаштували весілля - значить підорги
-
Шо за шабаш на мейн ? Ущемльонні повиходили чи що ?
-
Точно. Батальйон «Вінніпег». приєднуйтесь. КУК, різні церковні та громадські організації завжди раді новим волонтерам.
-
Про-палестинський мітинг начебто мав бути. Ну і в підтримку Ізраїля теж. Вони порушують закон?
-
Ну якщо так ставити питання, то ні . Скоріш за все не порушується законодавство. … як і люди які справляють весілля не порушують законів
-
Не проблема в весіллі, а в тому як його справляють: якщо на сусідній вулиці в цей день ховають героїв, а людина святкує на широку ногу, то на мою думку вона просто моральний виродок, і люди які її захищають напевно мають такі ж моральні цінності, якщо не розуміють "а що такого сталося" Але чому Іван це запости в групу Українська Манітоба, а не знаю
-
Та я розумію моральну сторону , того що ви говорите . І в якомусь сенсі ви маєте рацію. Просто достало постійно читати які українці херові.. і корупцію розвели і весілля справляють і взагалі «самі винуваті»