Українська Манітоба
-
подививсь - всі рівненько стоять 8-10К а коли щось низько то там кажуть please read carefully. Ну звичайно є люди які чесно збрешуть шо все ок бабця в стор їздила і на процедури www.kijiji.ca/b-cars-trucks/ontario/chevrolet-equinox-2011__2012/c174l9004a54a1000054a68
-
різниця є. але то круто як бізнес. Бо там можна знайти щось полумертве задешево і сюди притягти і комусь впарити почищене і помите. Якщо разово і собі шукати то шось я не бачу причини купити квиток на літак і волочити авто сюди. Ще ж буває наприклад коли палили в машині і той сморід дуже важко потім вивести. От уявіть ви такий в Калгарі прилетіли машину глянули а воно смердить або ще щось побачили - почули. Звичайно класно погуляв по Калгарі заночував і полетів додому мабуть задорого. З новою машиною у ділера питань нема. Можна взяти швидше і може вигідніше. А used то лотерея ще та.
-
Хтось щось чув ?
-
Доброї усім ночі, але хочу спитати, у когось питали sin number у immigrant centre відділ допомоги з працевлаштуванням?бо я дала, а теперь мене стрвлянуло що у брашурі що давали з цим номером мені здається не було immigrant centre що їм можна давати цей номер. Не можу теперь спати😭😭😭