Українська Манітоба
-
В hydro якщо у вас не електроопалювання воно не входить, і суми в рази вище
-
Не у всіх одна і та сама система опалювання. Є електрична, а є газова(парова).
-
Сума дуже відрізняється звісно. Влітку вигідно, взимку невесело
-
Лендлорд купила цей дім, його відреставрували, і поставили там до бейсменту піч. Проблема тільки в тому, що вона працює лише для бейсменту. Лендлорд живе на першому поверсі, їй ок. В будинку всього три поверхи, на третьому взагалі дубак. Теплоізоляція слабенька.
-
150-260 в місяць. Влітку від 50. Думаю, що дуже залежить від самого будинку. І що в квартирі. Я так розумію, що в нас бойлер дуже багато жере, плюс багато готуємо. Взимку рахунки були і 150 і 260
-
Теж одразу кинулись що дешеві квартири і все включено тільки без пралки, почали рахувати, а щось різниця не дуже велика.
-
Пралка на поверсі теж не дуже вигідно виходить, особливо якщо доларів 7 одне прання виходить. То це тільки на прання 100 доларів в місяць
-
Є таке. Влітку теж не дуже вигідно. Подруга знімає 2 бедрумну, світло максимум 20, і більше нічого. Правда, пралка на поверсі
-
Доброго вечора. Планую зиму, хочу на лижі поїхати. Хочу полетіти з Вінніпегу. В минулому році їздив на південний захід, під кордон зі США, точно не пам'ятаю куди зі знайомими, десь 3 години їзди - ну то скучно, невеликий пагорб, 2 хв і кінець. Хочеться чогось більш нормального, щоб зняти і обладнання і може житло на вихідні і щоб скі пас був, може якийсь тур. Буду вдячним за поради....
-
Ось зараз знайшли з пралкою але там електрика все. І не можемо знайти скільки ж коштує , але так приблизно вже розумієм що те на те і виходить
-
Жили просто вже в іншій провінції з цими загальними, а коли ще воно не викручує і треба заново включати, то взагалі кайф. Купа грошей і часу, а задоволення нуль.
-
та да. Але куди стукати, де шукати? Є шанс знайти все разом - переліт, житло і спуски, чи треба треба все окремо шукати самому?
-