Українська Манітоба
-
То походу були мільйон 1 долларових купюр
-
0% теж реально,але ми про реальний відсоток. Ті ж моргіджи де найнижчі відсотки дають під 5,5 чи скільки там а тут споживчий на машину 4:))) У вас не пробігла думка що там десь щось включене окрім відсотків? Це стандартна ситуація коли ділер включає в прайс екстра націнку бо йому треба буде сплатити файненсін фі якщо він надає промо відсоток типу 1,99 тощо.
-
Вітаємо, Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня всім. Планую приїхати в Вінніпег на початку листопада. Шукаю терміново роботу. Рівень англійської 6. Цікавить Сфера: - продажів Мала досвід з організації з нуля продажів як дитячими товарами опт/роздріб, пошук постачальників, маркетинг та роздрібна торгівля (7 років) так і будівельними матеріалами продаж/монтаж (17 років) , - робота по догляду за дітьми, - можу працювати в готельно-ресторанному бізнесі - аккаунтінг/фінанси. - інші будь-які варіанти і не тільки в Вінніпезі Мала досвід в цих сферах. Порядна, організована, відповідальна. Буду вдячна за будь-яку інформацію де можна знайти роботу. 🙏🙏🙏
-
Бля, що я роблю тут в манітобі...
-
Тобто покахонтас то був расизм а тут мабуть все норм)))) 🤣
-
Доброго дня. Для дитини 9 років потрібні репетитори. Англійська та українська – робити акцент на граматику. Французький – початковий рівень. Живемо North Kildonan. Пишіть у личку, будь ласка. Вівторок, четвер: 18-21 Субота, неділя: ранок. online/offline
-
Хто знає коли дати для IELTS оновлюються?
-
Господа хто підкаже при переході з тарифу (мобільний оператор) на тариф багато нарахувало за місяць а працівники не можуть відповісти чому и за що , я закрив номер рахунку через оператора але на пошту пише оплатити . Хто знає впливає це якось на історію в Канаді або в майбутньому на щось якщо не оплатиш це.