Українська Манітоба
-
Дивлячись де купляти. Ті хто питаюсь про пересилку ну теж не зовсім жеж тупі хоч ми і новоприбулі)) от у мене одягу й взуття на малого повністю нового було накуплено по розпродажах з Європи реально задешево, так тут таких цін і близько немає на нове. Хіба на розпродажах і сейлах, чорних пʼятницях і тд. Про всякі штуки для творчості також такого багато чую
-
Про бірки 100%, але в минулій посилці мені не доїхали прикраси з бісеру (хендмейд). Вся посилка була перебрана, прикраси зникли. Думаю на українську митницю, бо на пошті посилку одразу заклеїли при відправниках, а в Канаді я не уявляю собі, щоб хтось їй взяв. Ну і за трекінгом канадску митницю посилка пройшла за 6 хвилин. Тому я знаю, що якщо українська митниця вважає щось сакральним, воно залишається в Україні, і цілком допускаю, що нова пара взуття може комусь сподобатись і бути розцінена так само)
-
Не зовсім так. Наша митниця може вважати це дорогоцінним або напівдорогоцінним виробом. Або виробом що містить культурну цінність. До війни були у мене знайомі з магазином взуття, то там якось кожен стразік на сандалях перевіряли у гемологічної експертизи чи то не дорогоцінне каміння ввозиться в країну. Платили за експертизу звісно знайомі
-
Читала про такі випадки теж, тому теж трохи переживала бо більша частина посилки були саме нові речі дитячі Але знаю й тих хто тут живе вже років з 10 і отримують посилки і з ліками навіть ото замотаними в речі, хоча знаю що так теж не можна по факту провозити