Українська Манітоба
-
Я в борг не живу, але наприклад вирішив, що краще подорожувати і витрачати на відпочинок буду зараз, а не накопичувати гроші на рахунку, щоб потім на якійсь пенсії витрачати. То ж людей, які беруть кредити на відпустки зрозуміти можу.
-
А ще важливим фактором є те, що існує поняття банкрутство фіз особи, чого апріорі немає в Україні. Так, це дуже прям крайній випадок, але є можливість пройти процедуру банкрутства. Це немає впливати на вашу зп, ще і є вірогідність, що будинок можуть залишити ( є певні критерії, якщо не помиляюсь, то треба сплатити на момент банкрутства 50%+ моргеджа).
-
А ну це зрозуміло. Як можете назбирати, це добре. Але є люди які хочуть поїхати на якийсь преміумний відпочинок, або взяти якусь унікальну подорож (Австралія, Антарктичний круїз, Мадагаскар, тощо), то люди можуть в такому випадку взяти кредит. Особливо, якщо це приурочено до якоїсь події.
-
Привіт всім. Хто ще не встиг обміняти свій телефон? В нас ще є в наявності айфони 15 pro та 15 pro max! Завітайте до нас в Wow mobile boutique що в Polo park. 204 221 7161
-
Зрозуміло, але коли у вас уже інші приорітети: mortgage, car loan, підвищення кваліфікації- то подорожі два рази на рік
-
Я з якогось дива в перший тиждень по приїзду ( без роботи) подався на кредитку костко . Звісно не відкрили 😂. Більше не пробував
-
Ну а тепер по темі безпеки. Син розмовляв з поліцейським (в рамках навчання) по той сказав, що останній місяць реєструється все більше і більше заяв про напад із застосуванням голки. Напад заради нападу, і бьють голкою. Тому, будьте обережні, і відходьте подалі від "неадекватів
-
#Лайфхак при купівлі зимових шапочок, шарфів та шкарпеток Ідіть і до жіночого і до чоловічого відділу! Я вчора в Marshall's у чоловічому відділі знайшла чисто вовняний шарф за $25! Він висів непомітно. А в жіночому відділі повністю синтетичні шарфи були $20. Шкарпетки теж у чоловічому відділі купила.