Українська Манітоба
-
Ще раз повторюю, якби українців не прищемляли ми не будемо різати дітей і цивільних, тому терористи мають бути знищенні і якщо батьки замість того щоб вивозити своїх дітей де терористи ходять їх там залишають, то вся вина вбитих дітей лежить на терористам і дурнуватих батьків
-
Цікаво тільки коли… естімейт відіслали у мпі - чекаю
-
Доречі по моїй історії з розбитим вікном. У четвер катав на демедж естімейт. Я переживав що мені карту двері пошкрябану не зарахують а вони зарахували наступне: - Скло, - направляючі скла, - молдінги двері усі, - карта двері, - фарбування двері. Кажу воу воу, а фарбувати на шо? (На двері дійсно немає ані сліду) він каже ну там є маленькі дуже сколи фарби потім може іржа піти. Кажу а покажи пліз бо я не помітив. Коротше типу показав але то що він назвав сколом було якась прилипла цятка яка зтерлася пальцем. Кажу добре давай без фарбування ок? Каже ок - ап ту ю. І тут я зрозумів що вони ж грощі зі страхової отримують їм би робити/міняти по максимуму. Дарма я переживав що може не схочуть міняти карту двері.
-
Так мпі має погодити , відповісти в сервіс а ті тоді замовлять деталі і матеріали і коли воно все буде то тоді вже викличуть мене на ремонт
-
Відповів у приват)
-
Поки що в мене лише фотки літні, Такі щоб прям топ