Українська Манітоба
-
Вставлю і я 5 копійок про "мало дітей". Мені так не здалося, але якщо попередні роки було більше, то не уявляю як ходити, бо вчора не раз приходилося ставати в чергу за іншими дітьми, щоб підійти до будинку - так багато дітей було на наших вулицях. Це був перший Хелоуін у моїх дітей і вони просто у захваті. І холодно не було, бо ж вони не ходили, а бігали між будинками, змерзла тільки я. Хоча в одному гаражі налили і мені гарячого шоколаду. Які ці канадці мі-мі-мішні! 😁
-
Ви вмикали світло перед вхідними дверима, і біля входу/дверей були якісь хоч мінімальні хелоуін-прикраси, щоб люди розуміли, що ви приймаєте участь? До нас навіть з наглухо вимкненим світлом біля фронт дор та відсутністю хелоуінських прикрас два рази хтось дзвонив в двері (але ми відморозились 😂)
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, контактами логопеда
-
Нє, у нас нічого не було взагалі
-
Була схожа проблема з приватбанком, перевів все на монобанк, у них все працює нормально.
-
привіт, хтось зтикався з проблемою, коли канадський мобільний оператор блокує смс, які надходять з України ? змінила фінансовий телефон в приват банку на канадський, а на нього не приходять смс з кодом підтвердження, звернулася в чат підтримки ПБ, кажуть що то мій оператор блокує їх і через це я їх не отримую;( у мене оператор Роджерс. хтось знає чи можна вирішити цю проблему? розумію, що логічно звернутися до тех підтримки і запитати в них напряму, але це завжди дуже затягується з ними зв’язатися онлайн, краще вже проїхати на точку і запитати, а така можливість буде лише через декілька днів, бо я за містом живу
-