Українська Манітоба
-
Я завжди вважала що інвестиція в себе то є сама найкраща інвестиція😉 Але відразу скажу що в інвестиціях я не розбираюсь 😁
-
Мій starter 1911 року був самий найкращій ❤️ Вивчив нас всіх, повнив нашу сім’ю і залишив купу приємних спогадів🤗
-
Це важко, коли в Україні у тебе було нормальне своє житло.
-
Житло соціальне для пенсіонерів є, для безхатьків є центри, в яких вони не хочуть жити, тому що вони безхатькі, тікають звідти…
-
Люди просто не розуміють що таке starter home
-
Звичайно важко, співчуваю… Важко відмовлятись від чогось кращого, «ламати» свої стереотипи. Не всім це підходе…
-
Канадцям все рівно де ви проживаєте та на яку машину водите
-
Нажаль у когось ще є таке як: змагання у кого кращий дім чи машина - мислення
-
Так, але в Україні війна за існування країни(багато про це забуває). і той рівень який був у людей тут інколи не вдається повторити. Для когось податки в Канаді це трагедія а для когось можливість собі позволити оренду життя.
-
Люди, що сюди приїхали 38-45 років їм ще 20 років і вже пенсія, якщо здоровʼя дозволяє. А бігати перепродавали, перекредити, на каждому єтапі будеш втрачати на ріелтерів, податки страхування банку і т д … Воно на те й вийде Який там стартовий , якщо в 30, то ще так … Всі майже мають в Україні квартири, бідні в Европі лишилися і сюди не їхали Сюди поїхали люди, в яких, в принципі, особливо проблем з грошима не було, а хотіли безпеки стабільності майбутнього для дітей і себе Тому якщо все внормується, як кухар, каже, через роки 3-4 як остаточно буде видно, почнуть там продавати, що є то буде внесок50-100 К, потім ще назбирають тис 40-50 за ці роки. У всіх мін 20 тис , а то і більше, що були до того що на пр подавали от біля 150-200 і буде, тоді можна й купити 🙃 Біда в тому, що за той час будинок не 500 а 700 уже буде 😂😂😂
-
Так тим паче треба брати щось affordable та надовго! Як я і писали вище, пофіг на той ремонт, добротний фундамент та непоганий район в такому випадку ваше всьо!
-
Погоджуюсь з тим що більшість точно не бідних сюди приїхали. Просто появилась можливість легкої іміграції