Українська Манітоба
-
Доброго вечора усім! Шановна громада, підкажіть будь ласка, хто знає. Якщо захворів та потрібно довідку на роботу від доктора, як це все тут працює? Піду до доктора у волкінг клінік, поясню ситуацію, то як доктор напише мені скільки днів я хворів? Чи треба сходити раз показати, що дійсно хворію, а потім ще раз, як одужаю? Дякую усім за пораду! Гарного вечора.
-
The cost of living in Calgary is slightly higher than in Winnipeg by about 19%. A single person's living cost in Calgary is around $1,881 per month, while in Winnipeg, it's around $1,582 a month. For a family, the monthly cost of living is about $4,575/month in Calgary and $3,549 per month in Winnipeg.Jan 17, 2023 calgaryhomes.ca/blog/calgary-vs-winnipeg-guide.html#:~:text=The%20cost%20of%20living%20in,%243%2C549%20per%20month%20in%20Winnipeg.
-
Winnipeg vs. Toronto: Cost of Living Comparison According to Numbeo, the cost of living in Winnipeg is 44% cheaper than the cost of living in Toronto. For example, 500 gr (1 lb.) of boneless chicken breast costs 33% less in Winnipeg than it does in Toronto. In order to maintain the same standard of living in each city, an individual would need to earn a monthly salary that is $4600 higher in Toronto than it is in Winnipeg. This estimate includes the cost of food, rent, transportation, utilities and other basic needs.
-
Міг би, дякую за пораду, друже
-
Мені 19 років братанчік. Живи собі у своїй дорогущій квартирі, плати кредити на машину та телефон і насолоджуйся. У мене інші плани на життя.
-
Ніякої Альберти. Ніякого Онтаріо та БС. Найкраща провінція це Манітоба, і ми ніколи її не покинемо, рідну френдлі Манітобу.
-
Бажаю і тобі, і йому painless, financially prosperous і healthy життя
-
Є вірогідність що вже у 2024 отримаємо. :)
-
Маю одне вільне місце в домашньому садочку
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, по Торонто, хто летів останнім часом. Так само окремі офіцери в окремому приміщенні займаються українцями з перекладачем? Чи видають ще SIN в аеропорті? (Прибуття в третій термінал). Чи є ще наша група підтримки в аеропорті, яка допоможе інформаційно? Чи видають ще телефонні картки в аеропорті?)) Дякую щиро всім за відповіді!)) Має летіти на днях мама з дитиною-підлітком, дружина воїна ЗСУ -- маю дати їй актуальну інформацію)