Українська Манітоба
-
Кидаю, може комусь цікаво, чоловік працює там каже зкинь своїм:)
-
Ми одного разу з жінкою та сином були на дитячому майданчику, коли я побачив трьох хлопців в Балаклавах. А через декілька хвилин вони підійшли до хлопця, років 14 , забрали в нього рюкзак та почали дивитись, що в ньому. В цей час хлопець вже стояв перед ними на колінах. Я крикнув : що ви робите, та почав біжать до них - вони і побіжали в різні сторони…
-
А де фото з снігом? Усі тіктокери в шоці що в Канаді падає сніг)
-
Тому що собі гірше зробити можете, я в Києві в маршрутці якось заступився за чоловіка, так двоє нападників дістали шприц, почали казати, що вони спідозні, ніхто мене бити не буде, а просто вколять і підуть дальше, все обійшлось, але урок я отримав, моя хата з краю в таких випадках
-
Робите заяву про прийняття спадщини за процедурою, яку вам порадили для довіреності. Порядок той самий, тільки інший документ. Паралельно можете зробити довіреність на ведення спадкових справ. Після того як отримаєте документи з укр. консульства, пересилаєте (або передаєте через довірену особу) заяву в Україну до нотаріуса, в якого відкрита спадкова справа.
-
Який маршрут автобуса був якщо не секрет?
-
Велика вам шана і подяка за таке відношення. Я також нещодавно стала свідком, як якесь тіло почало чіплятися в автобусі до жінки, і з 20+ пасажирів біля тієї жінки стала поруч на підтримку тільки я. І робити так мене спонукає те, що мій син також користується автобусом, і я хочу, щоб не дай Боже якщо він опиниться в подібній ситуації, біля нього теж хтось стане на захист і підтримку.
-
По любому яйце треба викакати