Українська Манітоба
-
У Женевській конвенції вони як раз і описані всі, як і на canada.ca В Європі було багатенько махлювань, на жаль, та реально декілька політичних біженців, яких переслідувала влада того часу.
-
Дуже жаль, що є і такі справи
-
Вам що не спиться?
-
Все залежить від роботодавця, не все так погано як ви пишете. Напишу про себе, але знаю багатьох у кого така ж ситуація. 15 робочих днів відпустки (3 тижні), 6 персональних днів (на будь що) та плюс 2 дні які я можу взяти якщо хочу поволонтерити десь чи піти на тренінг якийсь. Безлімітна кількість сік дейс (якщо я хвора, я просто дзвоню і кажу керівнику, і ці дні мені оплачують як звичайні). І ще багато різних «плюшок» які надає роботодавець, щоб зацікавити працівників. Працюю звичайним касиром у банку. І це з першого місяця роботи. Так що все дуже по різному
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, раніше на 935 main для дітей можна було брати підгузки і суміші дитячі, чи зараз це ще актуально чи вже ні? Друзі прилетіли з дитиною 10 міс
-
Все залежить де і ким ви працюєте. 70 днів лікарняних, 3 місяці відпустки, 2 personal days, 5 recreational days, 2 religious… у кожного своя історія, не насторожуйте людей
-
-
Я аж 50 баксів інтересту отримала за перші 6 місяців 😂