Українська Манітоба
-
Ця інфа про 183 дні, ймовірно, більше актуальна для постійних резидентів, не ньюкамерів. Мій знайомий permanent resident з SIN та всім іншим не живе в Канаді третій рік і не є податковим резидентом, хоча має статус PR
-
Я і мій мужик вже старі пердуни канєшна, але ДнД палко любимо обидва. У нас була компашка, ми раз на кілька місяців зустрічались, і рубилися і подовжували епічну сагу ДнД. Але кілька людей відвалилося, і всьо 😢 Ми були б тільки раді започаткувати все оце заново, але ж момент - лише англійською, бо мужик українською не вміє (ну, така у нього селяві). Якщошо - пишіть :)
-
Здається 10$ але то як кафе то там ще може щось замовити треба і вийде біля 20, як радили: acrosstheboardcafe.com/event/ddnight/2023-11-09/ Вони в нас в комюніті організовують вечір настільних ігор (напевно без ДнД) то там 5$, Але в Вінніпезі має бути багато груп ДнД, таких як Анна організовувала, хоча як їх знайти це ще питання. Нажаль я більше по шахам :)
-
Поточний податковий резидент = current tax resident
-
You become a resident of Canada for income tax purposes when you have enough residential ties in Canada. You usually establish residential ties on the day you arrive in Canada. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/individuals-leaving-entering-canada-non-residents/newcomers-canada-immigrants.html
-
Доброго дня, підкажіть якщо хтось стикався з питання продажу нерухомості в Україні, перебуваючи в Канаді. Щоб продати нерухомість в Україні потрібно робити доручення на довірене лице? Де робиться таке доручення? Чи це складний процес? Які труднощі?
-
Дуже дякую!
-
В будь якого нотаріуса. Поясните йому, для чого вам доручення, а вони вже там далі все самі знають. Я за 20хв оформив. Потрібні тільки ваші документи та оплата. Присутність того, на кого оформлюється доручення, не потрібна.
-
Ми з друзями іноді збираємось в настолки пограти, але більше в лайтові типу Катану. Якщо організуєте групу для рпг або більш важких настолок, то я радістю доєднаюсь. В мене також є певна колекція сюжетних важких рольових настолок.
-
Кому потрібна робота (Вінніпег): кол-центр eCom набирає персонал. Email для направлення резюме - [email protected]
-
Вітаємо, Анеліка Бортновська! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)