Українська Манітоба
-
В загалі ви зрозуміли вірно. 80% від вартості але не більше 1000 на рік на члена родини Зазвичай по стоматології відсоток різний для regular 80-100% (пломби) та major 50-80% (коронки).. Там ще має/може бути безкоштовна чистка зубів 2 рази на рік. Подивитись уважно та користуйтесь на здоров'я
-
Зазвичай ви отримуєте це на роботі як group health benefit. Починає працювати через 3-6 місяців... коштує 50-100 +/- що місяці. Маже всі більш менш великі роботодавці мають бенефіти, яки покривають не тільки робітника, але й всіх членів родини, ща ті ж самі гроші. Індивідуальна скоріше за все коштувати вам рук та ніг (arms and legs == занадто дорого) Краще шукати роботу з бенефітами, ніж індивідуальну страховку Я власно ніколи не мав роботи без бенефітів... Успіхів
-
сін номер, ворк перміт, паспорт та бажання. це те, з чим я відкрила. оформлення близько 2 годин на 2 людей займає. дебетову видають на місці, а кредитну пізніше (1-2 тижні, нам вже через 5 днів видали) або поштою пришлють, або на відділенні можна забрати. кредитку видають на 1000$ для українців
-
Хто відкривав рахунок в банку CIBC…скажіть які там умови для відкриття?
-
а у Вас є приклад? бо я сам собі зробив переклад построково, роздрукував та збирався сьогодні йти до Immigration Center, але тепер маю сумніви - може щось не так зробив
-
Дякую.
-
Але обов'язково зробіть переклад. Перший раз показав ці старі права в mpi і потім не які Дії не допомогли, тільки переклад. В Immigration Center показали приклад перекладу, дома зробив так само та завірив у них переклад (завірили одразу, друкували вони самі). Тест очей можна пройти в mpi біля готелю, а потім поміняти права в будь-якому autopac.
-
робила декілька днів тому в УНО, жива і здорова)
-
Так , є в Super Stor купляли