Українська Манітоба
-
Yes, yes, yes, банк повернув мої гроші за скасоване замовлення в онлайн магазині.
-
Та ладно вам. Хтось гадить в автобусі, хтось курить за гаражами, хтось в магазинах краде просто так для фану, хтось вчителів бʼє 😆(не кажіть що у вашій (чи ваших дітей) школі не було нічого подібного, я знаю що було) Смішного мало, но я про те що не варто робити узагальнення що дітей не вчать культури
-
Привіт, надайте, будь ласка, карту районів так гарних шкіл, дякую
-
Вітаємо, Кокошель! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
пам'ятаю була карта якась?
-
А школи всі більш менш однакові
-
Роздуми в голос. Ви ж мабуть будете їхати у Франкфурт десь так числа 22, щоб встигнути на рейс? То в Польщі все буде легально, ні? А в Німеччину ви тільки заїхали, ще нічого не встигли оформити, тим більше одразу її покидаєте. На мою скромну думку, нічого не повинно бути. Ви ж не будете за тиждень до вильоту продовжувати карту?!
-
На Гугл мап просто перевірте ті райони, що вказані у повідомленні.