Українська Манітоба
-
Вам сюди: www.enggeomb.ca/ Але electrinica вам наврядчи дадуть😉
-
Блін, пропустила bed bugs! Це моя улюблена тема! 🤗
-
Виникає питання - а для чого взагалі такі зусилля потрібні? Дійсно, в Манітобі трохи повернуті на інженерних сертифікаціях на порівняння з іншими провінціями, але навіть тут вони реально потрібні тільки тому хто підписує серйозні проекти. Наприклад інженер-механік який підписує дизайн якогось крану чи ліфту. Я навіть не можу собі уявити навіщо ця сертифікація може бути потрібна електронщику. (Може тільки щось crazy від Manitoba Hydro, та й то - невпевнений...)
-
На мій погляд - це вже мем. В Канаді чимало проблем, так. Але більшість таких сторіз починаються з "мені 828346 років, я приїхав(ла) без мови, професії, збережень, нічого не вивчав(ла) про майбутню країну, а тільки чув(ла) що там бакси на деревах ростуть і мільйонери на Wall street мешкають". Чи обгрунтовано в такому випадку апелювати до проблем рівня країни, а не особистих рішень - питання риторичне
-
Вітаємо, Lally be_beauty! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)