Українська Манітоба
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка що означає GOVT PEN у зарплатній відомості у розділі DEDUCTIONS
-
Те саме, причому перша сума більша. Але воно повертається, іноді немає типу транзакції повернення але по балансу я бачу що повернулося
-
Sorry about that
-
Добрий день. Користувалась таксі Убер два рази і кожного разу вони знімають за поїздку двічі: при замовленні таксі і після висадки пасажирів. Пишуть, що перша сума заблокована і буде повернута на рахунок, але пройшов тиждень і гроші на рахунок не повернулись. У когось була ситуація і що тоді робили? Бо я написала їм скаргу, а вони відповіли, що по їхнім даним знято один раз, хоча по виписці в мене знято двічі.
-
В мене навіть коли національність питають, звідки і все таке інше я їх чемно відсилаю.
-
Ви в Канаді, тут такі речі не питають.
-
В мене є теплий спальник. І теплі речі з Канади. Холод в помешканні в Україні тимчасово, а -30 взимку в цьому місті постійно.
-
Тут рієлтори не допомогають знайти рент, але можуть якщо захочуть, і це повинно бути безкоштовно. Але припускається, що пізніше як ви будете купляти будинок ви оберете саме цього рієлтора. Але це не є правило, і все одно можете обрати будь-якого іншого для купівлі будинку. Не всі рієлтори на це йдуть, це дуже суб'єктивно. Наприклад, нам рієлтор не захотіла допомогати із референсом, чи ще щось стосовно ренту, хоча іншим нашим знайомим допомогла.
-
А взагалі. Відчуття, що попав в іншу реальність, ніяких тривог, є світло, тепло, без вибухів. Люди просто не розуміють, що зараз в Україні, який жах. Атмосфера війни в кожній людині і всюди, люди кожен день в стресі, страху. Вже неділю і ці почуття забуваються. 😔