Українська Манітоба
-
На реставрацію?
-
Порівняно з українськими маршрутками/бусами/пижиками автобуси тут дууууже чисті 🙂 і що не мало важно - не розвалюються на ходу. Як згадаю, як у маршрутці Буча-Київ з стелі «дощ капав на голову»… а при мінус 10 поручні льодом покривались 🤪
-
Це не правда. Може, залежить від маршруту. Я теж в 6 ранку їду на роботу. По окремим деталям можна зрозуміти, що не прибирались дуже давно. Багато сидінь (велюрові чи шо то є) конкретно загажені якоюсь спресованою шерстю чи то пилом від одягу, який на вид місячної давнини чи більше. Пилосос би з цим впорався легко. Обіцяю, що ви помітите різницю, коли зайдете в публічний транспорт у Торонто чи Оттави.
-
В Манітобу хелс не входить а от бенефіти від роботодавця можуть покрити залежить від плану.
-
Вітаємо, yavorki! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, автобуси тут нові або технічно у гарному стані, але чистоти їм бракує у порівнянні з середніми автобусами з інших канадських та європейських міст. Українські автобуси тут програють всім, нажаль.
-
Космос, але я не здивований 🥲
-
Дякую за update, скоріш за все новий міст вже мої внуки застануть 😄
-
Тут
-
Я б не сказав, львівські комунальні автобуси за останній декілька років серйозно підняли планку. Можна сміливо сказати, що навіть вийшли десь на один рівень з Варшавою.