Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Eneos ️
    wrote on last edited by
    не можу зрозуміти нічого з проїздним. Як купити проїзний за пів ціни? На віннітранзит зареєструвався, і все?
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт! Якщо хтось знаходиться в пошуках житла, то наш арендодавець здає однокімнатне кондо з 1 лютого. Ціна 1125$ в місяць. Кондо знаходиться в Kenaston Estates. Район чудовий. Якщо комусь цікаво, звертайтесь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vovkotrub
    wrote on last edited by
    Ми летіли наприкінці вересня, багаж летів з Відня до Вінніпегу сам без видачі у Торонто.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jo_joli
    wrote on last edited by
    Ви можете під'їхати в аеропорт? Підїдьте і попросіть щоб вас завели в кімнату загубленого багажу. Він може вже там давно бути, працівники аеропорту його не сканують , бо вони дуже " бізі" і вам не приходить повідомлення що він знайшовся.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AT
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tupac Shakur
    wrote on last edited by
    В Торонто треба забирати свій багаж навіть якщо авіакомпанія не змінюється. Я летів вестджет, багаж в Торонто перекинув далі, але все одно загубили валізу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Er
    wrote on last edited by
    Пощастило вам зустріти ваш багаж 😃
    1 Reply Last reply
    0
  • t1005779856T Offline
    t1005779856T Offline
    Helga Voloshchuk
    wrote on last edited by
    Ми тричі перепитали. Нам тричі сказали, що багаж одразу полетить до Вінніпегу. Нам просто при посадці на рейс до Торонто одразу видали білети і на цей рейс, і на наступний (до Вінніпегу). Я в цьому не дуже сильна, цей між перший перельот зі стиковками в рейсах, але на багажі були дані, що кінцева його зупинка в Вінніпезі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Er
    wrote on last edited by
    Дуже дивно що вам сказали що багаж долетить до міста , до якого у вас не був перший квиток . Зазвичай так не роблять . Якщо різні квитки , то це по замовчунню брати-здавати багаж.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1005779856T Offline
    t1005779856T Offline
    Helga Voloshchuk
    wrote on last edited by
    Два різні. Бо рейси були у різні дні. Ми прилетіли ввечері до Торонто. А так як були разом з дітьми і не знали скільки часу займе оформлення ворк пермітів, то взяли білети до Вінніпегу на наступний ранок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Er
    wrote on last edited by
    У вас було одним квитком ? Або два різні ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1005779856T Offline
    t1005779856T Offline
    Helga Voloshchuk
    wrote on last edited by
    Можу розказати про особисто наш досвід. Ми летіли цими авіалініями в вересні. При посадці на рейс до Торонто нам сказали, що багаж летітиме до Вінніпегу. Але фактично вийшло по-іншому. В Торонто ми 3 години чекали на Ворк Перміти, а коли спустились до виходу з аеропорту (ми ночували у Торонто, бо взяли білети на ранковий рейс до Вінніпегу), то проходячи повз зону видачі багажу, побачили наші валізи, які просто стояли серед зали. Так, цілі і неушкоджені, але... Не знаю що було б далі, ми то не стали дізнаватись, а просто забрали свої валізи з собою до готелю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кэйт
    wrote on last edited by
    Це залежить від ваших квитків, які умови. Може бути, що треба забирати, а може й ні. В нас не змінювалися авікомпанії, багаж летів до Вінніпегу, незважаючи на 3 пересадки. Все долетіло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Sergeevich
    wrote on last edited by
    Прошу не вважати це расизмом. Але ніяка європейська нація не порівняється в витривалості у монотонній і подекуди важкій фізичній праці з філіпінцями. Мав досвід спільної роботи з ними. Тільки диву давався звідки там бралися сили, і це у людей якій на років 10 старші за мене. Також мексиканці гарні робітники
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Sergeevich
    wrote on last edited by
    Доводился кілька разів по 2 місяці працювати в таких умовах. Але то на Алясці було і платили там за це відповідно. Перший тиждень руки-ноги ломить і без ібупрофену здається кроку не зробиш. Проте згодом втягуєшся. Але довго на такій роботі я не знаю хто зможе протягнути
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Er
    wrote on last edited by
    Ціна на інет це жах . Я десь чув що є тариф на інет безлім не за всі грощі світу , але типу з початку там скільки то гіг на 5дж, а потім безлім на 4дж . Щось є таке у манітобі ? Не пам’ятаю вже де це будо і від кого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Sergeevich
    wrote on last edited by
    Так ви не рівняйте китайський xxxxl з американським. До прикладу, якщо в Україні я купляю речі XL-XXL, то американським аналогом є М-ка
    1 Reply Last reply
    0
  • t190444820T Offline
    t190444820T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    Ну технічно він ще буде тебе возити замість таксі по адресам житла та робот, а ще їздити і перекладати з тобою у банки і магазини. Технічно, за ці гроші ти купуєш перекладача і таксиста у одному флаконі. Дивлячись на вартість таксі тут - не такий вже і космос прайс, якщо ти вважаєш себе хлєбушком але маєш гроші. То ти не бачив скільки такого у Грузії є для заможних мусульман що приїжджають на відпочинок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t603786503T Offline
    t603786503T Offline
    Vladimir KVA
    wrote on last edited by
    Всем привет, есть здесь в чате парикмахеры мужской стрижки? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Ну за такі «авіаціни» можна в в нашому місті добре погуляти.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags