Українська Манітоба
-
Так, я люблю Манітобу, і залишуся тут назавжди.
-
Навіщо мені вона, якщо я хочу своє життя захистити прямо на місці? Але не переживайте, якийсь ідіот розстріляє п'ять людей, і Трюдо заборонить ще більше зброї.
-
Привіт усім. Я українка, яка є емігранткою в Канаді. Вісім місяців я вже в цій чудовій країні. Встигла полюбити її, хоч насправді все не так легко... Та я люблю шити, створювати чудову неповторну жіночу білизну, яка підкреслить красу кожної жінки. Тому я вам пропоную завітати до мене на сторінку на мій Інстаграм. Тут красиво та затишно по-домашньому.Мій Інстаграм: once.undress_lingerie
-
Канада це слухняний потомок Британії, як і Австралія, і Нова Зеландія. А США Британію вздрюкнула, і тому там інші правила.
-
In Canada, controls on civilian use of firearms date from the early days of Confederation, when justices of the peace could impose penalties for carrying a handgun without reasonable cause.[11] Amendments to the Criminal Code between the 1890s and the 1970s introduced a series of controls on firearms, including registration of handguns, and later, registration of fully automatic firearms. In the late 1970s, additional controls were introduced, followed by additional increases in controls in the mid-1990s.
-
Ой, а чого ж тоді в 1960х не було шутінгів взагалі, хоча gun control був майже non-existant? Може тому що це не зброя винна, а люди ідіоти?