Українська Манітоба
-
Нажаль в тому то і проблема, що багато українців мають звичку "мішки носити" а потім казати, що по-барабану. Але знову ж таки до чого всі ці згадки про керівні посади, якщо мова йшла про обговорення вигідного зняття готівки пересічними українцями. Маєш індивідуальні умови то скажи, а то по факту ніякого змісту для пересічного.
-
Як кажуть в Україні, я йому про Панаса, а він мені про .... У @vladislav_forbiz взагалі звичайна дебетна картка, про ніякі індивідуальні умови він досі не згадав. Що там у Liliia взагалі якась таємниця, але за словами підтримки банку все ж таки має комісію.
-
Послухайте, я не хочу продовжувати з вами цю бесіду. Прошу перестаньте відмічати мене у своїх коментарях
-
Не нервуй 😉 Просто, якщо в когось є індивідуальні умови то скажіть про це одразу, щоб люди не пробували звичайними та не витрачали час та додаткові кошти на це. Але ж ти декілька разів про них не згадував. Вище згадував, що знімали з картки знайомого то не отримали вигоди, бо оця комісія все нівелювала.
-
Мені цікаво ти навмисно робиш вигляд, що не розумієш 🤔 Скажи нарешті в тебе є ті якісь "міфічні" індивідуальні умови чи ні ? Не треба казати що за умови та назву. Бо досі виглядає як у мене звичайна ВСЕкартка, яка чомусь глючить та немає комісії чи як виявилося має, але вона вже врахована в загальній сумі 😉
-
В тому то і справа, що як раз нюанси і стосувалися розміру того курсу. Якщо не важко, то якось маючи можливість вкажіть недавні підсумкові курси зняття та сплати в магазині. Наприклад Моно зараз десь 27,53 магазин, та готівка +2% (можу помилятися з розміром відсотка)