Українська Манітоба
-
Та ну. В Україні он люди за 30 років не можуть вивчити. То тут, то там зустрічаю людей в Канаді, які ледве-ледве розмовляють українською після 30 років незалежності України. Тому немає нічого дивного, що хтось і англійську не може вивчити за 20 років.
-
Я зараз хожу на курс English-Writing. Там вчителька розповідає як писати листи щоб було по темі, чітко і без води. Так я згадую минулі свої роботи (не в Канаді), коли я отримувала листи, які люди писали на рідній мові, але частину щей передавали за допомогою телепатії 😀
-
Я до того, що особисту провину та і взагалі відповідальність за неотримання номінації за 14 місяців в цьому розкладі ніяк на людину не начепити. Реально було зроблено все можливе. Теж чекаю на номінацію пʼятий місяць, кейс навіть не почали розглядати…
-
багато ще від кейсу залежить. Одна справа коли просто родина, відпрацювали, все рівно з бекграундом, досвідом освітою сімейним станом тощо. Інша справа коли є діти і не всі подаються, попередні шлюби, перебування в інших країнах, дуже неясне документальне супроводження без пояснювальних листів тощо. В такому випадку кейс може бути на розгляданні набагато довше ніж звичайний