Українська Манітоба
-
Шановні батьки! Запрошую ваших діточок на майстер клас з прикрашання ялинкової іграшки. Помічник Санта Клауса, веселий бешкетник Ельф, допоможе вашим дітям перетворитись на чарівних майстрів і зробити свою унікальну іграшку, яка безсумнівно прикрасить вашу ялинку. Всі матеріали надаються. З собою взяти гарний настрій і бажання творити. Для дітей від 4 років. Де і коли: 17 грудня з 16:00 до 17:00 в Park City West Community Club (115 Sanford Fleming Rd) Ціна 20$. Кількість місць обмежена. Для реєстрації пишіть у приватні повідомлення або телефонуйте 204 558 3710 Ваші маленькі чарівники принесуть додому найгарнішу ялинкову прикрасу. Також кожна дитина отримає подаруночок.
-
Отримала від лікаря направлення на аналізі в Dynacare. 1.Скільки днів направлення дійсне? Я одразу аналізи не зробила, бо підхопила якийсь вірус. Знаю, що коли хворий, аналізи краще не робити. 2.Через скільки днів після високої температури (була 1 день) краще робити аналізи? 3. Я маю щось платити в Dynacare? (Картка медичного страхування є). Дуже дякую!
-
Доброго дня.У лютому,з дружиною плануємо летіти в Вінніпег,маємо кота.Скажіть будь ласка наскільки канадці лояльні до тварин?Бо наприклад в Словаччині де ми зараз,знайти квартиру де можна б було жити з котом це проблема.Всі люблять тварин,але здавати житло не хочуть.
-
Дякую.