Українська Манітоба
-
Нікого ми не пісосим не знаю що це за слово;)
-
Новоприбулі офігівають з цін і зп. А опитні їх пісосять. Все як завжди)
-
Ой то саме:) в Канаді дорого і як з цим жити;)
-
Ну Канада і інші країни G7 - це так звані mixed market economies - ці країни надають вам можливості але все у ваших руках :)
-
Ми всі тут заради себе, та свого власного майбутнього. Діти самі вирішать, де їм жити, коли прийде час... ** жити в країні де економіка на порядок потужніша від України; ** де після отримання громадянства, ніхто не називатиме тебе чужинцем; ** де та на голову нічого крім сніга з неба не падає Мені подобається
-
Читаю і думаю 🤔 пройде 10 років і вже ви будете просвітляти новоприбулих;)
-
Добрий день. Сталась така ситуація Побачили невідому транзакцію на кредитній картці, зробила report, та заблокувала картку, далі висвітилось, що я маю зателефонувати до банку за вказаним номером. Намагаюсь це зробили вже два дні, очікую на зʼєднання з оператором понад 2 години кожного разу. Чи хтось знає, чи можна звернутися особисто до банку, а не телефонувати? Буду вдячна за відповідь.
-
Я б ще додав: Країна, громадяни якої змогли зберегти та винести на вищий рівень українську діаспору
-
Так і в Україну завжди можно повернутись, якщо Канада не ок 👌 Приїхали, попробували, не вийшло - життя на тому не закінчується… Шукайте себе далі… Але вже будете знати що це не ваше і не жаліти що не спробували 🤷🏻♀️
-
Freedom of speech, freedom of economic activity, rule of law/judiciary system, respect of human rights/freedoms, purchasing power parity per capita….