Українська Манітоба
-
Ну він її продасть та піде собі у liquor market. Ленд-лізу не буде. Хотіли би його дати, то зробили це у березні 2022р. А так пів року вели перемовини за бронежелети каски та "дуже хвилювались" з того приводу, щоб не дай Боже не стати стороною конфлікту
-
Легко: Є Іван, який в Авдіївці. Остання розмова з ним: треба машина, ту що була вже все. Ок. Пишу притулі, кажу: дай одного з тих англійських, що ти понакупляв і вже летить в Авдіївку бронеавтомомобіль. Тепер по факту. Я тут і мені звідси не легко щось там вирішувати. Але залишились контакти. Дзвоню до торгашів, кажу що треба, питаюсь скільки треба і авто через два дні в Україні фарбується. Якщо немаю контактів чи не уявляю до кого треба дзвонити, дзвоню до Іванової жінки: а вона уже знає, де це взяти і скільки коштів треба. І вона це проконтролює, повірте мені. І все доїде без ніяких фото чи відео звітів. Достатньо на тому боці почути: дякую, доїхало. Продовжувати? Чи треба ще інформація як кошти шукати?
-
Допомога Ізраїлю і Україні це зовсім різні речі.
-
Дитячий садок, вибачте. Це така чухня що немає слів. Казочки.
-
Косто, safeway - молоко по 5$
-
varta1.com.ua/news/na-zahodi-ukrayini-prodavali-gumanitarku-dlya-zsu-foto_364901.html rudana.com.ua/news/dvoye-meshkanciv-lvivshchyny-pereprodavaly-gumanitarku-bronezhylety-y-kasky-dlya-zsu espreso.tv/meshkantsya-dnipra-vikrili-na-prodazhu-gumanitarki-z-polshchi-na-13-mln-grn Ось вам казочка. Я вам таких казочок могу накидати стільки, що ви втомитись їх читати.
-
А до волонтерських організацій звертався двічі. Перший - треба були берци 46 розміру, бо дали чоловікові 45 і сказали розносиш. У відповідь тишина. Зате коли я йому знайшов і обміняв на ті, щоб повернути тим, хто мені привіз ті чумадани - люди забирати відмовились. Сказав про це волонтерам - думав з руками відірвуть. А вдруге - коли зробили військовий шпиталь і туди привезли перших поранених цей чоловік попросив кави чаю і я знаючи, що волонтерам навезли того добра в надлишку, звернувся до них. Все крапка. Моя співпраця з ними завершилась.
-
Ми маємо людину яка вирощує свиней, половину свині десь за 150$
-
Statistics are one of many pillars of liberalism, indeed of Enlightenment. The experts who produce and use them have become painted as arrogant and oblivious to the emotional and local dimensions of politics. No doubt there are ways in which data collection could be adapted to reflect lived experiences better. But the battle that will need to be waged in the long term is not between an elite-led politics of facts versus a populist politics of feeling. It is between those still committed to public knowledge and public argument and those who profit from the ongoing disintegration of those things. www.theguardian.com/politics/2017/jan/19/crisis-of-statistics-big-data-democracy
-
Ви знову відволікаєтесь від essential things, на емоційні, так безумовно, огидні і виносячі мозок у теперішній час речі, але мисліть тверезо. Перечитайте все що я написав з цього приводу. Танк не вкрадуть а саме це міг (і повинен був) забезпечити ленд-ліз. І саме це могло б змінити ситуацію.
-
It’s tempting to believe that we can simply rely on personal experience to develop our understanding of the world. But that’s a mistake. The world is large, and we can experience only very little of it personally. To see what the world is like, we need to rely on other means: carefully-collected global statistics. ourworldindata.org/limits-personal-experience