Українська Манітоба
-
Те, що перший час буде важко, то зрозуміло. Мене, якщо чесно, шокує, коли люди приймають рішення про імміграцію на основі, умовно, що молоко дороге, яйця дорогі, а 1365 доларів на федеральний рівень - капєц, треба продати нирку. Це рішення зовсім іншого порядку, твої діти та онуки завдяки цьому рішенню будуть частиною глобального світу і можуть вчитися в Гарварді, а 1365 доларів за PR - та віза на всього лише 10 років в Англію коштує дорожче, ну алло (а з канадським паспортом вона не потрібна, і це лише одна Англія, а таких країн десятки). Перші роки можна інвестувати час і зусилля, можна потерпіти, можна навіть постійно відчувати себе трохи ідіотом через недосконалу мову - ну це швидко мине. Щоб застрягти на цьому рівні на 10 років, це треба взагалі нічого не робити. Мені просто шкода, що потік оцього побутового невдоволення, яке транслюється в соцмережах, перекриває перспективи та зупиняє людей, які, цілком можливо, знайшли б себе тут і нормально б собі жили
-
Але ж поки вони до того федерального дійдуть, вже повинні постійну роботу давно мати. І це вже не така й жахлива сума , чесно кажучи, коли давно працюєш фул тайм.
-
Це ви на якій вулиці?
-
Отож бо й воно. Люди не "перебирали країнами", а дійсно тікали від війни. Канада одна з найперших відкрила двері зі змогою вільно працювати та підтримкою на всіх рівнях від медицини до фінансової. А ось якщо починати перебирати яка ця медицина та яка ця фінансова підтримка- це просто невдячні та невічливі люди.
-
Ну, про медицину - ви не праві. Якби там не було але повинен бути вибір. Якщо людина готова платити, щоб отримати послугу швидше чи якісніше, то чому ні?
-
Так, я тут трохи в шоці😅 нещодавно подруга влаштувалась на роботу у нашу компанію, по моєму запрошенню. Я типу супервайзер, і в мене зарплата аж на 1.75 вище. А по ходу вона отримує на 100$ вищу в місяць зарплату бо в неї податок менше😅 піду просити аби мені зарплату зменшили😂 і оте підвищення забрали🤪
-
Її ефективність прямує до 0, тому власне і зʼявляються запити про альтернативи. Бо ринкові важелі не працюють.
-
Народ валає від цін стоматології, але ж репетує від відсутності платної медицини... Це якесь непорозуміння, чи розділення особистості у них, так? люди, ВИ готові платити 600 for Ultra Sound Upto 1k for blood+urine work 3k за МRI 10к за апендицит 20k+ за поламану ногу 1000к за складні дострокові пологи ... Як що відповідь "НІ" то немає на що скаржитися... А як що бажання не пройшло,то вам до Америки 😀
-
Просто скопіюю вам відповідь від "штучного інтелекту" : Introducing paid health access in Canada could exacerbate existing inequalities, prioritizing those with financial means over others. It may lead to a two-tiered system where those who can afford to pay receive quicker care, widening the gap in healthcare outcomes. Additionally, it might divert resources and attention away from the public healthcare system, potentially weakening its overall effectiveness and accessibility for the broader population
-
А то виходить відповідальності більше, спросу більше, а зарплата по ходу менше🫣
-
Тут я так зрозуміла або суттєве має бути підвищення, або ото краще в рамках 19 доларів і працювати😅
-
І там таки чекати знов чергу? Якщо вони тебе привезли?
-
У мене з нарікань на медицину тільки черги. З малим нещодавно поїхав в ургент, то жах… вони приймають і роблять перший огляд( в нас нічого страшнооо не було) . Але у залі сидять 30 + людей ! Хтось стоне від болю( і ні це не наркоман від ломки - звичайний азіат)