Українська Манітоба
-
3к😂😂 зараз в середньому мають 5-6
-
Ви бачили опитування безумної? 76% чоловіків раді відмовитися від грамодянства аби не воювати.
-
Залежить де жити. Я був у містечку невеликому, у нас наша українка брала 150-250зл за зуб
-
Є одна проблема- існування росії…
-
Хз за 300 ще зроби її, в мене завжди було дорожче
-
Є, якби тільки дали жити людям.
-
Я не жартую, подивіться що стало з польськими збройними силами, скільки вони контрактів на зброю заключили з корейцями і тд. І той «чудовий» план про відступ за Віслу гарно підсадив рейтинги, що показує настрої поляків, а ми все ще чекаємо на обіцяні шашлики, а дехто вже не чекає, а спочиває.
-
Мріють покинути і покинути і залишитись жити в іншій країні це різні речі. Реально більшість вертається в Україну,кто з Канади кто з США кто з Європи,я роблю висновки по своїм знайомим та людям з мого оточення.наші люди думають що там десь краще будуть в долорамі працювати і будуть мати 2 авто ,2 будинки,ласвегаси кожен рік,а реальність інша.
-
В мене не усі але більшість. Як раз як у тому опитуванні (приблизно)
-
У мене усі, хто залишився і не може виїхати говорять, що першим, що вони зроблять- виїдуть, якщо доживуть
-
Ось це я і маю наувазі
-
Якщо бути чесним, то більшість чоловіків у цьому чаті придатні до військової служби але обрали інший шлях з тої чи іншої причини. It is what it is.
-
Я не дивуюся, це співвідноситься з моїми спостереженнями, давайте вже чесно казати, я також не на 0 а скільки ще таких як я. Та шо там казати міліони покинули країну і стільки ж ще мріють покинути. І так далі
-
Hooray, спочатку підняли мені на 5%, а тепер опускають 😄
-
Так у неї і контингент відповідний на сторінці, чого ви дивуєтесь?
-
In Order No. 145/23 dated December 18, 2023, the Manitoba Public Utilities Board (PUB) has rejected MPI's Application for no overall change in rates, and has ordered an overall 5.0% rate decrease. This applies to universal compulsory automobile insurance premiums for the 2024/25 insurance year, effective April 1, 2024 for all Major classes combined, and no changes in permit and certificate rates, service and transaction fees, or fleet rebates or surcharges.