Українська Манітоба
-
Привіт! Хто перекладав українське водійське посвідчення старого зразка (2004 р) на англійську для MPI? Чи треба в перекладі залишати строку "По батькові" (Patronymic) чи можна її пропустити?
-
Я б не сказав що це кримінальне місто. У них тут свої приколи, вбивати в бібліотеці це щось нове.
-
В цьому чаті вище писали
-
На машині можна їздити на роботу, в магазин і додому. Все інше на свій страх.
-
А де можна прочитати про вбивство в бібліотеці. Я щось зовсім не чула . Ми з малим часто ходимо в бібліотеку
-
На машині в бібліотеку не заїдеш 😂
-
Тут є свій стиль життя -машина. Без машини шанси отримати неприємності зростають😁
-
Повернула через додаток спокійно. Дякую
-
Ппц, страшно. Дуже часто тут вбивства. Тепер ще і бібліотека…. В голові не вкладається
-
Я читав коротку історію цієї бібліотеки. Раніше там вхід був через метал детектори і інші міри для підвищення безпеки. Але кілька років тому все це відмінили.
-
Я здивувався, але на цей раз інформація є в новинах. Звичайне вбивство в бібліотеці 😁
-
Вчора отримали 23 кг, відправляли Укрпоштою. Вийшло 10 300 грн, якщо добре пам‘ятаю. Їхала місяць. На пошті в Україні оператор все дивиться і не дозволить заборонені речі відправити (мені вино, наприклад, не дозволила). Обіцяють в Укрпошті, що 2 тижні доставка, але по факту в нашому випадку їхала (летіла) 30 днів.