Українська Манітоба
-
Абсурдність ринку нерухомості в Онтаріо дуже добре ілюструє ця стаття про сім'ю, яка продала свій 4-спальний будинок у містечку Фергус, Онтаріо і за отримані кошти придбали замок у Франції на 37 гектарах землі torontolife.com/real-estate/sold-house-ontario-bought-chateau-france/
-
Де ви бачите, що хтось каже, що все ідеально? Я не кажу. І навряд чи хтось це стверджує. Ще раз: постійний фокус на негативі не приносить нічого хорошого. Одиничний негативний досвід не є загальним правилом для усієї країни, провінції, чи міста. Це сталось з вами, жаль, однак, це не означає, що в усіх так. Для об'єктивного порівняння та оцінки є статистика та соціологія.
-
Вітаємо, Pinhas Coin! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ми семимильними кроками йдемо до тотальної гіперінфляції ринку нерухи. Коли ж він рухне, то його скуплять BlackRock та Vanguard, і тоді буде взагалі весело. Приготуватися всім до життя у капсулах, і поїдання жуків
-
Через 20 років такі ціни будуть по всій Канаді.
-
Прийшли результати Селпипа, listening 9, reading 11, writing 8, speaking 12)))) я йшов туди з настроєм набити хочаб 5 балів по кожному
-
Я обрав погану стратегію, я вирішив бистро записувати якісь деталі, усе це було in vain, краще б просто слухав уважно
-
А в Канаді скільки? 50 /год?
-
Та які недооцінюютвання, в нього англ як нейтів)))
-
рано одружився
-
В мене були археологічні дослідження на Алясці), такий треш…